El teu perfil de ChatGPT reuneix el teu nom, la teva foto, la teva activitat i els Llocs que tries mostrar a l'aparador. Pots mantenir el teu perfil personal privat o compartir-lo públicament. A ChatGPT Business, la configuració de l'espai de treball determina si els companys poden veure el teu perfil d'aquest espai.
Els perfils que es poden compartir estan disponibles a tots els països. Al web i a l'aplicació d'escriptori, pots compartir el teu perfil i veure o afegir Llocs al teu aparador. L'aparador no està disponible al mòbil. Aviat podràs compartir perfils a ChatGPT Enterprise.
Obre i personalitza el teu perfil
Inicia sessió a ChatGPT i visita chatgpt.com/profile.
Pots editar el nom visible, el nom d'usuari, la foto de perfil i la biografia. El teu perfil personal i el de Business fan servir el mateix nom, nom d'usuari i foto, però cada espai de treball té la seva pròpia activitat, aparador i configuració de compartició.
També pots personalitzar el tema i la disposició del teu perfil i triar quines seccions es mostren. Aquestes opcions es desen per separat per al perfil de cada espai de treball.
Per veure o gestionar el teu perfil en un altre espai de treball, canvia a aquest espai a ChatGPT.
Comparteix el teu perfil personal
El teu perfil personal és privat per defecte. Si tens disponible l'opció de compartir, obre el teu perfil, selecciona Comparteix a l'extrem superior dret i tria el nivell de compartició públic. Revisa la informació del teu perfil abans de compartir-ne l'enllaç. Els perfils compartits no mostren els títols ni el contingut de les converses.
L'enllaç del teu perfil fa servir el teu nom d'usuari, amb aquest format: https://chatgpt.com/u/your-username. Si canvies el nom d'usuari, l'enllaç antic del teu perfil deixa de funcionar. Comparteix l'enllaç amb el nou nom d'usuari.
Cal iniciar sessió a ChatGPT per veure un perfil. Si el teu perfil personal és públic, qualsevol persona que hagi iniciat sessió a ChatGPT el pot veure.
Per tornar a fer privat el teu perfil personal, selecciona Comparteix a l'extrem superior dret del perfil i tria l'opció de fer-lo privat.
Perfils a ChatGPT Business
Els perfils de Business es comparteixen per defecte amb els altres membres del mateix espai de treball. Per canviar el nivell de compartició, els administradors de l'espai de treball poden anar a Configuració de l'espai de treball > Permisos i rols > Perfils dels membres i triar un nivell de compartició, inclosa l'opció de fer privats tots els perfils dels membres. Els membres no poden canviar pel seu compte el nivell de compartició del seu perfil de l'espai de treball.
Per veure el perfil de Business d'un company, canvia a l'espai de treball que comparteixes amb ell. El pots veure si la compartició dins de l'espai de treball està activada. Les persones que no pertanyen a aquest espai de treball no poden veure'n els perfils de Business.
El teu perfil personal té una configuració de compartició independent. Fer-lo públic no fa públics la teva activitat ni el teu aparador de l'espai de treball de Business.
L'enllaç del teu perfil pot mostrar perfils diferents segons l'espai de treball que tingui seleccionat qui el visita i els seus permisos d'accés. Si algú no pot accedir al teu perfil de Business, pot ser que vegi el teu perfil personal si és públic.
Entén l'activitat del teu perfil
El teu perfil pot mostrar el recompte de missatges de Chat, l'ús de segments de Work i Codex i les ratxes d'activitat. El recompte de missatges i l'ús de segments es mostren per separat.
L'activitat inclou totals diaris, setmanals i acumulats. Les ratxes d'activitat es basen en l'ús de segments de Work o Codex. Els missatges de Chat no compten per a la teva ratxa.
Els connectors que més fas servir apareixen en una secció a part.
L'activitat que es mostra correspon a l'espai de treball que estàs consultant. Canvia d'espai de treball per veure l'activitat d'un altre espai.
Mostra els teus Llocs a l'aparador
Pots mostrar fins a 12 Llocs de la teva propietat a l'aparador de cada perfil.
Per afegir un Lloc al teu aparador, tria un dels teus Llocs des del perfil. També pots afegir un Lloc públic des de les seves opcions de compartició.
El Lloc ha de pertànyer al mateix espai de treball que el perfil i ser accessible per a les persones que poden veure aquest perfil:
Perfil personal públic: El Lloc ha de ser públic.
Perfil de Business compartit: El Lloc ha de ser accessible per a tot l'espai de treball o ser públic.
Perfil privat: Pots afegir un Lloc de la teva propietat al qual tinguis accés, encara que només es comparteixi amb persones o grups seleccionats.
Afegir un Lloc al teu aparador no canvia qui hi pot accedir. Si els permisos del Lloc canvien i les persones que veuen el teu perfil ja no hi poden accedir, el Lloc deixa d'aparèixer en aquest perfil compartit.
Pots treure un Lloc del teu aparador o canviar l'ordre dels Llocs que hi mostres.
Els Llocs compartits només amb persones o grups seleccionats no poden aparèixer en un perfil públic o compartit amb l'espai de treball. Si un Lloc s'elimina o es transfereix a un altre propietari, es retira del teu aparador.
Preguntes freqüents
Puc compartir habilitats al meu perfil personal?
No pots compartir habilitats en un perfil personal.
Puc impedir que determinades persones vegin el meu perfil?
No pots impedir que determinades persones vegin el teu perfil. Per deixar de compartir el teu perfil personal públicament, fes-lo privat.
Per què un nom d'usuari no està disponible si no trobo cap perfil que el faci servir?
Un nom d'usuari pot estar ocupat encara que no puguis veure el perfil que el fa servir.
