Sí, desactivar «millora el model per a tothom» vol dir que les converses noves no s’utilitzaran per millorar els nostres models. Aquesta configuració s’aplica al teu compte i no està vinculada a cap dispositiu concret.
La configuració «Millorar el model per a tothom» se sincronitza entre la web i els dispositius mòbils?
Descobreix com s'aplica l'opció "Millora el model per a tothom" als teus dispositius web i mòbils.
Actualització: 19 days ago
