OpenAI
Tato stránka byla přeložena strojově. Zobrazit původní článek v angličtině.

Sdílení profilů v ChatGPT

Zjistěte, jak si přizpůsobit profil v ChatGPT, určit, kdo ho uvidí, a prezentovat své Weby.

Aktualizováno: yesterday

Váš profil ChatGPT sdružuje vaše jméno, fotku, aktivitu a Weby, které se rozhodnete prezentovat. Osobní profil můžete ponechat soukromý nebo ho sdílet veřejně. V ChatGPT Business a Enterprise určuje nastavení pracovního prostoru, zda si kolegové mohou prohlížet váš profil v daném pracovním prostoru.

Sdílení profilů je dostupné ve všech zemích. Na webu a v desktopové aplikaci můžete sdílet svůj profil a prohlížet Weby ve své prezentaci nebo do ní přidávat další. Prezentace není dostupná na mobilních zařízeních. Sdílení profilů se postupně zavádí v pracovních prostorech ChatGPT Enterprise.

Otevřete a přizpůsobte si profil

Přihlaste se do ChatGPT a přejděte na chatgpt.com/profile.

Můžete upravit své zobrazované jméno, profilovou fotku a medailonek. Můžete také změnit své uživatelské jméno, pokud ho váš pracovní prostor Enterprise nespravuje prostřednictvím SCIM. Váš osobní profil a profily Business používají stejné jméno, uživatelské jméno a fotku, ale každý pracovní prostor má vlastní aktivitu, prezentaci a nastavení sdílení.

Můžete si také přizpůsobit motiv a rozvržení profilu a vybrat, které sekce se mají zobrazovat. Tyto volby se ukládají pro profil v každém pracovním prostoru zvlášť.

Pokud chcete zobrazit nebo spravovat svůj profil v jiném pracovním prostoru, přepněte do něj v ChatGPT.

Sdílení osobního profilu

Váš osobní profil je ve výchozím nastavení soukromý. Pokud máte sdílení k dispozici, otevřete svůj profil, v pravém horním rohu vyberte Sdílet a nastavte veřejné sdílení. Než odkaz nasdílíte, zkontrolujte údaje na svém profilu. Sdílené profily nezobrazují názvy ani obsah konverzací.

Odkaz na váš profil obsahuje vaše uživatelské jméno v tomto formátu: https://chatgpt.com/u/your-username. Pokud si uživatelské jméno změníte, původní odkaz na profil přestane fungovat. Sdílejte místo něj odkaz s novým uživatelským jménem.

K zobrazení profilu je nutné se přihlásit do ChatGPT. Pokud je váš osobní profil veřejný, může si ho zobrazit kdokoli přihlášený do ChatGPT.

Chcete-li svůj osobní profil znovu nastavit jako soukromý, vyberte v jeho pravém horním rohu Sdílet a zvolte možnost soukromého profilu.

Profily v ChatGPT Business

Profily v ChatGPT Business se ve výchozím nastavení sdílejí s ostatními členy téhož pracovního prostoru. Správci pracovního prostoru mohou úroveň sdílení změnit v části Nastavení pracovního prostoru > Oprávnění a role > Profily členů. Mohou zde také nastavit všechny profily členů jako soukromé. Členové nemohou sami měnit úroveň sdílení svého profilu v pracovním prostoru.

Chcete-li si zobrazit profil kolegy v ChatGPT Business, přepněte do pracovního prostoru, který s ním sdílíte. Profil si můžete zobrazit, pokud je povolené sdílení v rámci pracovního prostoru. Lidé mimo daný pracovní prostor si jeho profily v ChatGPT Business zobrazit nemohou.

Váš osobní profil má samostatné nastavení sdílení. Jeho zveřejněním nezveřejníte svou aktivitu ani výběr Webů z pracovního prostoru v ChatGPT Business.

Odkaz na váš profil může zobrazovat různé profily podle toho, jaký pracovní prostor má návštěvník vybraný a k čemu má přístup. Pokud někdo nemá přístup k vašemu profilu v ChatGPT Business, může se mu zobrazit váš osobní profil, je-li veřejný.

Pracovní prostory Enterprise

Profily Enterprise lze sdílet pouze se členy stejného pracovního prostoru. Vlastníci pracovního prostoru určují, zda jsou profily členů a aktivita na profilech povolené a kdo si může profily prohlížet. Členové nemohou sami měnit úroveň sdílení pracovního prostoru.

Vlastníci pracovního prostoru mohou změnit, kdo si může profily prohlížet, v části Nastavení pracovního prostoru > Oprávnění a role > Profily členů. V části Sdílení profilů členů zvolte možnost Pouze vlastník profilu, aby profily zůstaly soukromé, nebo Pouze členové pracovního prostoru, aby se sdílely v rámci pracovního prostoru.

Pokud si chcete prohlédnout profil kolegy, přihlaste se do ChatGPT a přepněte do pracovního prostoru, který s ním sdílíte. Sdílení profilů v pracovním prostoru musí být povolené.

Zveřejněním osobního profilu se nezveřejní vaše aktivita ani prezentace v pracovním prostoru Enterprise. Veřejné sdílení osobních profilů může být pro členy pracovních prostorů Enterprise omezené.

Uživatelská jména a odkazy na profily

Každý pracovní prostor Enterprise má vlastní sadu uživatelských jmen. Odkaz na váš profil Enterprise obsahuje slug pracovního prostoru a vaše uživatelské jméno, například:

https://chatgpt.com/w/acme/your-username

Část acme je slug pracovního prostoru, který se používá také pro Weby. Správce ho může změnit ověřením domény a nastavením identity pracovního prostoru v nastavení pro správce.

Uživatelská jména spravovaná prostřednictvím SCIM

Pokud váš pracovní prostor synchronizuje uživatelská jména prostřednictvím SCIM, změny uživatelských jmen se přebírají z adresáře vaší organizace. Když je synchronizace SCIM zapnutá, nemůžete své uživatelské jméno v ChatGPT změnit ručně.

Jak se zobrazuje aktivita ve vašem profilu

Váš profil může zobrazovat počty zpráv v režimu Chat, spotřebu tokenů v režimu Work a v Codex a série po sobě jdoucích dnů s aktivitou. Počty zpráv a spotřeba tokenů se zobrazují odděleně.

Přehled aktivity zahrnuje denní, týdenní a celkové součty. Série dnů s aktivitou se počítají podle využití tokenů v režimu Work nebo v Codex. Zprávy v režimu Chat se do vaší série nezapočítávají.

Vaše nejpoužívanější pluginy se zobrazují v samostatné sekci.

Zobrazená aktivita patří k pracovnímu prostoru, který si právě prohlížíte. Chcete-li zobrazit aktivitu z jiného pracovního prostoru, přepněte na něj.

Prezentujte své Weby

Na každém profilu můžete prezentovat až 12 Webů, které vlastníte.

Chcete-li přidat Web do své prezentace, vyberte na svém profilu některý ze svých Webů. Veřejný Web můžete přidat také z jeho možností sdílení.

Web musí patřit do stejného pracovního prostoru jako profil a musí být dostupný lidem, kteří si mohou daný profil prohlížet:

  • Veřejný osobní profil: Web musí být veřejný.

  • Sdílený profil Business nebo Enterprise: Web musí být dostupný celému pracovnímu prostoru nebo musí být veřejný.

  • Soukromý profil: Můžete přidat Web, který vlastníte a ke kterému máte přístup, včetně Webu sdíleného pouze s vybranými lidmi nebo skupinami.

Přidáním Webu do své prezentace nezměníte, kdo k němu má přístup. Pokud se oprávnění Webu změní tak, že k němu lidé prohlížející si váš profil ztratí přístup, Web se na daném sdíleném profilu přestane zobrazovat.

Web můžete ze své prezentace odebrat nebo změnit pořadí zobrazovaných Webů.

Weby sdílené pouze s vybranými lidmi nebo skupinami se nemohou zobrazovat na veřejném profilu ani na profilu sdíleném v rámci pracovního prostoru. Pokud je Web smazán nebo převeden na jiného vlastníka, odebere se z vaší prezentace.

Časté dotazy

Mohu na svém osobním profilu sdílet dovednosti?

Na osobním profilu nelze sdílet dovednosti.

Mohu konkrétním lidem zablokovat přístup ke svému profilu?

Konkrétním lidem nelze zablokovat přístup k vašemu profilu. Pokud chcete přestat veřejně sdílet svůj osobní profil, nastavte ho jako soukromý.

Proč je uživatelské jméno nedostupné, když nemohu najít profil, který ho používá?

Uživatelské jméno může být obsazené, i když si profil, který ho používá, nemůžete zobrazit.

Byl tento článek užitečný?