Din ChatGPT-profil samler dit navn, dit billede, din aktivitet og de Sites, du vælger at fremvise. Du kan holde din personlige profil privat eller dele den offentligt. I ChatGPT Business bestemmer arbejdsområdets indstillinger, om kolleger kan se din profil i arbejdsområdet.
Delbare profiler er tilgængelige i alle lande. På nettet og i desktopappen kan du dele din profil samt se eller tilføje Sites i din præsentation. Præsentation er ikke tilgængelig på mobilen. Delbare profiler til ChatGPT Enterprise kommer snart.
Åbn og tilpas din profil
Log ind på ChatGPT, og gå til chatgpt.com/profile.
Du kan redigere dit viste navn, dit brugernavn, dit profilbillede og din profiltekst. Din personlige profil og dine Business-profiler bruger samme navn, brugernavn og billede, men hvert arbejdsområde har sin egen aktivitet, præsentation og delingsindstillinger.
Du kan også tilpasse din profils tema og layout og vælge, hvilke sektioner der skal vises. Disse valg gemmes separat for din profil i hvert arbejdsområde.
Hvis du vil se eller administrere din profil i et andet arbejdsområde, skal du skifte til det arbejdsområde i ChatGPT.
Del din personlige profil
Din personlige profil er som standard privat. Hvis du har mulighed for at dele, skal du åbne din profil, vælge Del øverst til højre og indstille delingsniveauet til offentligt. Gennemgå oplysningerne på din profil, før du deler linket. Delte profiler viser ikke samtalernes titler eller indhold.
Dit profillink bruger dit brugernavn i dette format: https://chatgpt.com/u/your-username. Hvis du ændrer dit brugernavn, virker dit gamle profillink ikke længere. Del i stedet linket med dit nye brugernavn.
Man skal være logget ind på ChatGPT for at se en profil. Hvis din personlige profil er offentlig, kan alle, der er logget ind på ChatGPT, se den.
Hvis du vil gøre din personlige profil privat igen, skal du vælge Del øverst til højre på din profil og vælge at gøre den privat.
Profiler i ChatGPT Business
Business-profiler deles som standard med andre medlemmer af det samme arbejdsområde. Arbejdsområdets administratorer kan ændre delingsniveauet ved at gå til Indstillinger for arbejdsområde > Tilladelser og roller > Medlemsprofiler og vælge et delingsniveau. De kan også gøre alle medlemsprofiler private. Medlemmer kan ikke selv ændre delingsniveauet for deres profil i arbejdsområdet.
Hvis du vil se en kollegas Business-profil, skal du skifte til det arbejdsområde, I deler. Du kan se den, når deling i arbejdsområdet er slået til. Personer uden for arbejdsområdet kan ikke se dets Business-profiler.
Din personlige profil har sine egne delingsindstillinger. Selvom du gør den offentlig, bliver din aktivitet eller præsentation i Business-arbejdsområdet ikke offentlig.
Dit profillink kan vise forskellige profiler, afhængigt af hvilket arbejdsområde den besøgende har valgt, og hvilken adgang vedkommende har. Hvis nogen ikke har adgang til din Business-profil, kan de muligvis se din personlige profil, hvis den er offentlig.
Forstå aktiviteten på din profil
Din profil kan vise antal beskeder i Chat, tokenforbrug i Work og Codex samt perioder med aktivitet flere dage i træk. Antal beskeder og tokenforbrug vises hver for sig.
Aktiviteten opgøres pr. dag, pr. uge og samlet. Antallet af aktive dage i træk er baseret på tokenforbrug i Work eller Codex. Beskeder i Chat tæller ikke med i dine aktive dage i træk.
Dine mest brugte plugins vises i et separat afsnit.
Den viste aktivitet hører til det arbejdsområde, du ser på. Skift arbejdsområde for at se aktiviteten i et andet arbejdsområde.
Fremvis dine Sites
Du kan fremvise op til 12 Sites, som du ejer, på hver profil.
Hvis du vil tilføje et Site til din præsentation, skal du vælge et af dine Sites fra din profil. Du kan også tilføje et offentligt Site via dets delingsindstillinger.
Dit Site skal høre til samme arbejdsområde som profilen og være tilgængeligt for dem, der kan se profilen:
Offentlig personlig profil: Dit Site skal være offentligt.
Delt Business-profil: Dit Site skal være tilgængeligt for hele arbejdsområdet eller være offentligt.
Privat profil: Du kan tilføje et Site, som du ejer og har adgang til, også selvom det kun er delt med udvalgte personer eller grupper.
Når du tilføjer et Site til din præsentation, ændrer det ikke, hvem der har adgang til det. Hvis tilladelserne til dit Site ændres, så dem, der ser din profil, ikke længere har adgang til det, vises det ikke længere på den delte profil.
Du kan fjerne et Site fra din præsentation eller ændre rækkefølgen af de Sites, du viser.
Sites, der kun er delt med udvalgte personer eller grupper, kan ikke vises på en offentlig profil eller en profil, der deles med arbejdsområdet. Hvis et Site slettes eller overføres til en anden ejer, fjernes det fra din præsentation.
Ofte stillede spørgsmål
Kan jeg dele færdigheder på min personlige profil?
Du kan ikke dele færdigheder på en personlig profil.
Kan jeg forhindre bestemte personer i at se min profil?
Du kan ikke forhindre bestemte personer i at se din profil. Gør din personlige profil privat, hvis du ikke længere vil dele den offentligt.
Hvorfor er et brugernavn ikke ledigt, når jeg ikke kan finde en profil, der bruger det?
Et brugernavn kan være optaget, selvom du ikke kan se den profil, der bruger det.
