OpenAI
Denne side er maskinoversat. Se den originale engelske artikel.

ChatGPT-rum: deling, data og indstillinger

Lær at dele sider i ChatGPT-rum og administrere adgang, og forstå, hvordan indstillinger for hukommelse og modeltræning gælder for delt indhold.

Opdateret: 16 days ago

ChatGPT-rum samler dine filer og sider i ChatGPT. Det erstatter Bibliotek, mens dine projekter forbliver uændrede. Sider er redigerbare dokumenter, som du kan organisere under andre sider og arbejde på sammen med andre.

Når I samarbejder, kan hver person bruge sin egen ChatGPT-agent til at arbejde med det delte indhold.

Administrer, hvem der har adgang til en side

Du kan vælge, hvem du vil dele en side med, og om de kan se eller redigere den. På sider, du deler, kan du se, hvem der har adgang, ændre deres tilladelser og fjerne samarbejdspartnere eller tilbagekalde adgang.

I et administreret arbejdsområde gælder administratorens delingsindstillinger også. Hvis en delingsmulighed mangler, skal du kontrollere, at du bruger den rigtige konto og det rigtige arbejdsområde, at din rolle tillader handlingen, og at administratoren tillader den ønskede type deling.

Den, der har oprettet eller ejer en side, kan slette den.

Forstå, hvad andre kan se

Når du deler en side, giver du andre adgang til sidens indhold, som er underlagt deres egne indstillinger for træning og hukommelse. Det giver dem ikke adgang til dine private chats eller din hukommelse i ChatGPT. Hver person arbejder med sin egen ChatGPT.

Hvis hukommelse er aktiveret, kan ChatGPT bruge personlig kontekst, når den hjælper dig med at skrive eller opdatere en side. Når oplysningerne er skrevet ind på siden, kan alle, der har adgang til at se siden, læse dem. Gennemgå sidens indhold, før du deler den.

Hvis ChatGPT for eksempel bruger noget fra en tidligere samtale til at hjælpe med at skrive et projektoplæg, bliver oplysningerne synlige for dem, der kan læse oplægget. Deres ChatGPT kan huske relevante oplysninger fra det, hvis deres hukommelse er aktiveret, selvom din er slået fra. Selve din tidligere samtale bliver ikke delt.

Del filer og links

Filer, der uploades til en side, følger sidens adgangstilladelser. Personer med adgang til siden har adgang til de uploadede filer.

Hvis du tilføjer et link til en fil, der er gemt separat, giver det ikke automatisk læserne tilladelse til at åbne den. Det gælder både filer i ChatGPT-rum og filer i eksterne tjenester.

For filer i en ekstern tjeneste gælder tjenestens egne adgangstilladelser stadig. Deling af siden ændrer ikke disse tilladelser. Oplysninger, der kopieres eller opsummeres fra filen på siden, bliver dog synlige for alle, der kan se siden, selvom de ikke kan åbne den oprindelige fil.

Forstå, hvordan modeltræning fungerer

Når en agent bruger en side, kan det sideindhold, den læser eller skriver, blive en del af agentens interaktion.

Personlige konti

Om interaktionen bruges til modeltræning, afhænger af indstillingerne hos den person, der bruger agenten. Hvis du tillader, at dine interaktioner bruges til at forbedre modeller, kan de omfatte indhold, som din agent læser, skriver eller bidrager med på en delt side.

Hvis en anden persons agent bruger en side, du har delt, gælder den persons træningsindstillinger for interaktionen. Din egen træningsindstilling styrer ikke deres.

Du kan administrere dine træningspræferencer under Indstillinger → Datakontrol → Gør modellen bedre for alle. Læs mere om at fravælge modeltræning, og hvordan feedback håndteres, i Datakontrol i ChatGPT.

ChatGPT Business og Enterprise

OpenAI bruger som standard ikke data fra Business og Enterprise til træning. Læs mere i Beskyttelse af virksomheders data hos OpenAI.

Anmeld indhold

Hvis du vil anmelde en side eller et artefakt, der muligvis overtræder OpenAI’s politikker, skal du bruge formularen til anmeldelse af indhold. Medtag et link til det pågældende indhold og en kort beskrivelse af problemet. Du behøver ikke at gøre privat indhold offentligt for at anmelde det.

Var denne artikel nyttig?