Sletning af din konto er permanent og kan ikke fortrydes.
Hvis du sletter din konto, kan du ikke længere bruge den til at få adgang til OpenAI-tjenester, herunder ChatGPT og API'en. Du vil IKKE kunne oprette en ny konto med den samme e-mailadresse. Hvis du sletter din konto, sletter vi dine data inden for 30 dage. Vi kan dog opbevare et begrænset sæt data i længere tid, hvis loven kræver eller tillader det.
Hvis du har tegnet abonnement via Google Play Butik, bliver mobilabonnementet ikke opsagt, når du sletter din OpenAI-konto. Du skal opsige det i Google Play Butik for at undgå fremtidige opkrævninger. Du kan finde flere oplysninger i følgende artikel:
Sådan opsiger du et abonnement i ChatGPT-appen til Android
Tjek din annoncekonto før sletning
Hvis mailadressen til din OpenAI-konto også bruges til at få adgang til en annoncekonto, kan du miste muligheden for at tilgå eller administrere annoncekontoen, hvis du sletter din OpenAI-konto. Hvis du sletter din OpenAI-konto, bliver aktive annoncekampagner muligvis ikke sat på pause eller annulleret. De kan derfor fortsat blive vist og medføre udgifter.
Før du sletter din konto:
Sæt alle aktive kampagner på pause, eller afslut dem i Ads Manager.
Sørg for, at en anden autoriseret bruger med de nødvendige tilladelser har adgang til annoncekontoen.
Hvis du er den eneste person med adgang, skal du kontakte support, før du sletter din OpenAI-konto.
Hvis du vil slette din konto, skal du trykke på de to streger i øverste venstre hjørne af skærmen for at åbne menuen.
Nederst til højre i menuen skal du klikke på prikkerne til højre for dit navn for at åbne Indstillinger.
Gå til Datakontroller, og klik på Slet konto.
Klik derefter på Slet konto i den bekræftelsesdialog, der vises, for at slette din ChatGPT-konto.
