OpenAI
See leht on masintõlgitud. Vaadake algset ingliskeelset artiklit.

Andmete säilitamine, kui liige tööjaamast eemaldatakse

Uurige, mis juhtub kasutaja vestluste ja andmetega, kui ta tööjaamast eemaldatakse.

Värskendatud: last month

Ülevaade

Kui liige eemaldatakse ChatGPT tööjaamast, tühistatakse tema juurdepääs sellele tööjaamale kohe. See, kas tema vestlused ja andmed säilitatakse või hiljem taastatakse, oleneb paketist, funktsioonist ja vastava tööjaama säilitamispõhimõtetest.

Kasutaja eemaldamine vs. sisu kustutamine

Selles artiklis kirjeldatakse andmete säilitamise toimimist, kui kasutaja eemaldatakse ChatGPT tööjaamast. Kui kasutaja kustutab sisu ise ChatGPT kasutajaliidese kaudu või sisu kustutatakse Compliance API abil (Enterprise’i klientide puhul), kehtivad sellele põhimõtted, mida on kirjeldatud artiklis Vestluste ja failide säilitamispõhimõtted.

Andmete säilitamine tööjaama tüübi järgi

Enterprise’i ja Edu tööjaamad

Liikme eemaldamisel või kasutusõiguse tühistamisel käsitsi või SCIM-i kaudu järgitakse tööjaama seadistatud andmete säilitamispõhimõtteid.

  • Kui säilitamine on tähtajatu: eemaldatud liikme vestlused, failid ja Canvas-dokumendid säilivad tähtajatult. Kui ta lisatakse uuesti, taastatakse tema sisu.

  • Kui säilitamine on ajaliselt piiratud: sisu säilitatakse ainult seadistatud kestuse jooksul (90 päeva, 180 päeva jne). Pärast selle ajavahemiku lõppu ei ole andmed enam saadaval.

Businessi tööjaamad

  • Säilitamine: vestlusi, faile ja Canvas-dokumente säilitatakse tähtajatult.

  • Taastamine uuesti lisamisel: kui liige lisatakse uuesti, taastatakse tema sisu.

Andmete säilitamine funktsiooni järgi

Kõigi funktsioonide puhul taastatakse juurdepääs asjakohasele sisule, kui liige lisatakse tööjaama uuesti enne seotud andmete kustutamist.

Vestlused ja failid

Vestlused ja failid märgitakse kustutamiseks vastavalt tööjaama andmete säilitamispõhimõtetele.

Canvas-dokumendid

Canvas-dokumendid märgitakse kustutamiseks vastavalt tööjaama andmete säilitamispõhimõtetele.

Projektid ja GPT-d

Eemaldamisel määratakse liikme projektid ja GPT-d ümber tööjaama omanikule ning neid ei märgita kustutamiseks. Kui liige tööjaamaga uuesti liitub, antakse projektide ja GPT-de omandiõigus liikmele tagasi.

Projektides ja GPT-des toimunud vestlused märgitakse kustutamiseks vastavalt tööjaama andmete säilitamispõhimõtetele.


Privaatsusmärkus: kui projektid või GPT-d määratakse ümber tööjaama omanikule, muutub ainult projekti või GPT omandiõigus. Eemaldatud liikme loodud vestlusi ja faile üle ei anta ning need ei ole tööjaama omanikule nähtavad.

Kas sellest artiklist oli abi?