پروفایل ChatGPT شما نام، عکس، فعالیتها و سایتهایی را که برای نمایش انتخاب میکنید، یکجا گرد میآورد. میتوانید پروفایل شخصی خود را خصوصی نگه دارید یا آن را بهصورت عمومی به اشتراک بگذارید. در ChatGPT Business، تنظیمات فضای کاری تعیین میکند که آیا همکارانتان میتوانند پروفایل فضای کاری شما را ببینند یا نه.
پروفایلهای قابل اشتراکگذاری در همهٔ کشورها در دسترساند. در نسخههای وب و دسکتاپ، میتوانید پروفایل خود را به اشتراک بگذارید، سایتهای ویترین خود را ببینید یا سایتهایی به آن اضافه کنید. ویترین در نسخهٔ موبایل در دسترس نیست. پروفایلهای قابل اشتراکگذاری بهزودی در ChatGPT Enterprise عرضه میشوند.
بازکردن و شخصیسازی پروفایل
وارد حساب ChatGPT خود شوید و به chatgpt.com/profile بروید.
میتوانید نام نمایشی، نام کاربری، عکس پروفایل و بخش «دربارهٔ من» را ویرایش کنید. پروفایلهای شخصی و Business شما نام، نام کاربری و عکس یکسانی دارند، اما هر فضای کاری فعالیتها، ویترین و تنظیمات اشتراکگذاری مختص خود را دارد.
همچنین میتوانید زمینه و چیدمان پروفایل خود را شخصیسازی کنید و انتخاب کنید کدام بخشها نمایش داده شوند. این انتخابها برای پروفایل هر فضای کاری بهصورت جداگانه ذخیره میشوند.
برای مشاهده یا مدیریت پروفایلتان در یک فضای کاری دیگر، در ChatGPT به آن فضای کاری بروید.
اشتراکگذاری پروفایل شخصی
پروفایل شخصی شما بهطور پیشفرض خصوصی است. اگر قابلیت اشتراکگذاری برای شما فعال است، پروفایل خود را باز کنید، در گوشهٔ بالا سمت راست «اشتراکگذاری» را انتخاب کنید و سطح اشتراکگذاری را روی «عمومی» بگذارید. پیش از اشتراکگذاری پیوند، اطلاعات پروفایل خود را بررسی کنید. پروفایلهای بهاشتراکگذاشتهشده، عنوان یا محتوای گفتگوها را نشان نمیدهند.
پیوند پروفایل شما شامل نام کاربری شماست و این قالب را دارد: https://chatgpt.com/u/your-username. اگر نام کاربری خود را تغییر دهید، پیوند قبلی پروفایلتان دیگر کار نمیکند. بهجای آن، پیوندی را که نام کاربری جدیدتان را دارد به اشتراک بگذارید.
افراد برای مشاهدهٔ پروفایل باید وارد حساب ChatGPT خود شوند. اگر پروفایل شخصی شما عمومی باشد، هر کسی که وارد حساب ChatGPT خود شده باشد میتواند آن را ببیند.
برای خصوصیکردن دوبارهٔ پروفایل شخصی خود، در گوشهٔ بالا سمت راست پروفایل «اشتراکگذاری» را انتخاب کنید و گزینهٔ خصوصیکردن را بزنید.
پروفایلها در ChatGPT Business
پروفایلهای Business بهطور پیشفرض با سایر اعضای همان فضای کاری به اشتراک گذاشته میشوند. برای تغییر سطح اشتراکگذاری، مدیران فضای کاری میتوانند به «تنظیمات فضای کاری > مجوزها و نقشها > پروفایل اعضا» بروند و سطح اشتراکگذاری را انتخاب کنند؛ از جمله میتوانند پروفایل همهٔ اعضا را خصوصی کنند. اعضا نمیتوانند خودشان سطح اشتراکگذاری پروفایل فضای کاریشان را تغییر دهند.
برای مشاهدهٔ پروفایل Business همکارتان، به فضای کاری مشترکتان بروید. وقتی اشتراکگذاری در فضای کاری فعال باشد، میتوانید آن را ببینید. افراد خارج از آن فضای کاری نمیتوانند پروفایلهای Business آن را ببینند.
پروفایل شخصی شما تنظیمات اشتراکگذاری جداگانهای دارد. عمومیکردن آن باعث عمومیشدن فعالیتها یا ویترین شما در فضای کاری Business نمیشود.
پیوند پروفایل شما ممکن است بسته به فضای کاری انتخابشده و دسترسی بیننده، پروفایلهای متفاوتی را نشان دهد. اگر کسی به پروفایل Business شما دسترسی نداشته باشد، ممکن است پروفایل شخصی شما را ببیند، البته اگر عمومی باشد.
آشنایی با آمار فعالیت در پروفایلتان
پروفایلتان میتواند تعداد پیامهای چت، میزان مصرف توکن در کار و Codex، و روزهای متوالی فعالیتتان را نشان دهد. تعداد پیامها و میزان مصرف توکن جداگانه نمایش داده میشوند.
آمار فعالیت شامل مجموع روزانه، هفتگی و کل است. روزهای متوالی فعالیت بر اساس مصرف توکن در کار یا Codex محاسبه میشوند. پیامهای چت در شمارش روزهای متوالی فعالیتتان نقشی ندارند.
افزونههایی که بیشتر استفاده میکنید در بخشی جداگانه نمایش داده میشوند.
آمار فعالیت نمایشدادهشده مربوط به فضای کاریای است که در حال مشاهدهٔ آن هستید. برای دیدن آمار فعالیت در فضای کاری دیگر، به آن فضای کاری بروید.
سایتهای خود را به نمایش بگذارید
در هر پروفایل میتوانید حداکثر ۱۲ سایت متعلق به خودتان را در ویترین قرار دهید.
برای افزودن یک سایت به ویترین، از داخل پروفایلتان یکی از سایتهای خود را انتخاب کنید. همچنین میتوانید یک سایت عمومی را از طریق گزینههای اشتراکگذاری همان سایت اضافه کنید.
سایت باید متعلق به همان فضای کاری پروفایل باشد و افرادی که میتوانند آن پروفایل را ببینند، به سایت هم دسترسی داشته باشند:
پروفایل شخصی عمومی: سایت باید عمومی باشد.
پروفایل Business بهاشتراکگذاشتهشده: سایت باید در دسترس همهٔ اعضای فضای کاری یا عمومی باشد.
پروفایل خصوصی: میتوانید سایتی را که مالک آن هستید و به آن دسترسی دارید اضافه کنید، حتی اگر فقط با افراد یا گروههای منتخب به اشتراک گذاشته شده باشد.
افزودن سایت به ویترین، تغییری در اینکه چه کسانی به آن دسترسی دارند ایجاد نمیکند. اگر مجوزهای سایت طوری تغییر کند که بینندگان پروفایل شما دیگر به آن دسترسی نداشته باشند، سایت دیگر در آن پروفایل بهاشتراکگذاشتهشده نمایش داده نمیشود.
میتوانید سایتی را از ویترین خود حذف کنید یا ترتیب نمایش سایتها را تغییر دهید.
سایتهایی که فقط با افراد یا گروههای منتخب به اشتراک گذاشته شدهاند، نمیتوانند در پروفایل عمومی یا پروفایل بهاشتراکگذاشتهشده با فضای کاری نمایش داده شوند. اگر سایتی حذف شود یا مالکیت آن به فرد دیگری منتقل شود، از ویترین شما حذف خواهد شد.
پرسشهای متداول
آیا میتوانم مهارتها را در پروفایل شخصی خود به اشتراک بگذارم؟
نمیتوانید مهارتها را در پروفایل شخصی به اشتراک بگذارید.
آیا میتوانم مانع دیدن پروفایلم توسط افراد مشخصی شوم؟
نمیتوانید مانع دیدن پروفایلتان توسط افراد مشخصی شوید. برای توقف اشتراکگذاری عمومی پروفایل شخصی خود، آن را خصوصی کنید.
چرا نمیتوانم یک نام کاربری را انتخاب کنم، درحالیکه هیچ پروفایلی با آن پیدا نمیکنم؟
ممکن است یک نام کاربری قبلاً گرفته شده باشد، حتی اگر نتوانید پروفایلی را که از آن استفاده میکند ببینید.
