ChatGPT-profiilisi kokoaa yhteen nimesi, kuvasi, aktiivisuustietosi ja Sites-sivut, jotka haluat esitellä. Voit pitää henkilökohtaisen profiilisi yksityisenä tai jakaa sen julkisesti. ChatGPT Businessissa työtilan asetukset määräävät, voivatko työkaverisi katsella työtilaprofiiliasi.
Jaettavat profiilit ovat saatavilla kaikissa maissa. Verkossa ja työpöytäsovelluksessa voit jakaa profiilisi sekä katsella ja lisätä Sites-sivuja esittelyosioosi. Esittelyosio ei ole käytettävissä mobiililaitteilla. Jaettavat profiilit tulevat pian saataville ChatGPT Enterpriseen.
Avaa profiilisi ja muokkaa sitä
Kirjaudu ChatGPT:hen ja siirry osoitteeseen chatgpt.com/profile.
Voit muokata näyttönimeäsi, käyttäjänimeäsi, profiilikuvaasi ja esittelytekstiäsi. Henkilökohtaisessa profiilissasi ja Business-profiileissasi käytetään samaa nimeä, käyttäjänimeä ja kuvaa, mutta kullakin työtilalla on omat aktiivisuustiedot, esittelyosio ja jakamisasetukset.
Voit myös muokata profiilisi teemaa ja asettelua sekä valita, mitkä osiot näytetään. Nämä valinnat tallennetaan erikseen kunkin työtilan profiiliin.
Voit katsella tai hallita profiiliasi toisessa työtilassa vaihtamalla kyseiseen työtilaan ChatGPT:ssä.
Jaa henkilökohtainen profiilisi
Henkilökohtainen profiilisi on oletuksena yksityinen. Jos jakaminen on käytettävissäsi, avaa profiilisi, valitse oikeasta yläkulmasta Jaa ja aseta profiili julkiseksi. Tarkista profiilisi tiedot ennen linkin jakamista. Jaetuissa profiileissa ei näy keskustelujen otsikoita tai sisältöä.
Profiililinkkisi sisältää käyttäjänimesi tässä muodossa: https://chatgpt.com/u/your-username. Jos vaihdat käyttäjänimesi, vanha profiililinkkisi lakkaa toimimasta. Jaa sen sijaan linkki, jossa on uusi käyttäjänimesi.
Profiilin katselu edellyttää kirjautumista ChatGPT:hen. Jos henkilökohtainen profiilisi on julkinen, kuka tahansa ChatGPT:hen kirjautunut voi katsella sitä.
Voit muuttaa henkilökohtaisen profiilisi takaisin yksityiseksi valitsemalla profiilin oikeasta yläkulmasta Jaa ja asettamalla profiilin yksityiseksi.
Profiilit ChatGPT Businessissa
Business-profiilit jaetaan oletuksena saman työtilan muiden jäsenten kanssa. Työtilan ylläpitäjät voivat muuttaa jakamisen tasoa kohdassa Työtilan asetukset > Käyttöoikeudet ja roolit > Jäsenten profiilit. He voivat myös asettaa kaikkien jäsenten profiilit yksityisiksi. Jäsenet eivät voi itse muuttaa työtilaprofiilinsa jakamisen tasoa.
Voit katsella työkaverisi Business-profiilia siirtymällä yhteiseen työtilaanne. Voit katsella profiilia, kun jakaminen työtilan sisällä on käytössä. Työtilan ulkopuoliset henkilöt eivät voi katsella sen Business-profiileja.
Henkilökohtaisella profiilillasi on erilliset jakamisasetukset. Sen asettaminen julkiseksi ei tee Business-työtilasi aktiivisuustiedoista tai esittelyosiosta julkisia.
Profiililinkkisi voi näyttää eri profiilin sen mukaan, minkä työtilan katsoja on valinnut ja mihin hänellä on pääsy. Jos katsojalla ei ole pääsyä Business-profiiliisi, hän saattaa nähdä henkilökohtaisen profiilisi, jos se on julkinen.
Tutustu profiilisi aktiivisuustietoihin
Profiilissasi voi näkyä Chat-viestien määrä, Work- ja Codex-tokenien käyttö sekä peräkkäisten aktiivisten päivien putket. Viestimäärät ja tokenien käyttö näytetään erikseen.
Aktiivisuustiedoissa näkyvät päivä- ja viikkokohtaiset määrät sekä kertyneet kokonaismäärät. Aktiivisuusputket perustuvat tokenien käyttöön Work-tilassa tai Codexissa. Chat-viestejä ei lasketa mukaan aktiivisuusputkeen.
Eniten käyttämäsi lisäosat näkyvät omassa osiossaan.
Näytettävät aktiivisuustiedot koskevat tarkastelemaasi työtilaa. Vaihda työtilaa, jos haluat nähdä toisen työtilan aktiivisuustiedot.
Esittele Sites-sivujasi
Voit esitellä kussakin profiilissa enintään 12 omistamaasi Sites-sivua.
Lisää Sites-sivu esittelyosioon valitsemalla jokin Sites-sivuistasi profiilissasi. Voit lisätä julkisen Sites-sivun myös kyseisen sivun jakamisasetuksista.
Sites-sivun on kuuluttava samaan työtilaan kuin profiilin, ja profiilin katsojilla on oltava pääsy siihen:
Julkinen henkilökohtainen profiili: Sites-sivun on oltava julkinen.
Jaettu Business-profiili: Sites-sivun on oltava koko työtilan käytettävissä tai julkinen.
Yksityinen profiili: Voit lisätä omistamasi Sites-sivun, johon sinulla on pääsy, vaikka se olisi jaettu vain valituille henkilöille tai ryhmille.
Sites-sivun lisääminen esittelyosioon ei muuta sitä, kenellä on pääsy sivulle. Jos Sites-sivun käyttöoikeudet muuttuvat niin, ettei profiilisi katsojilla ole enää pääsyä sivulle, se ei enää näy kyseisessä jaetussa profiilissa.
Voit poistaa Sites-sivun esittelyosiostasi tai muuttaa esittelemiesi Sites-sivujen järjestystä.
Vain valituille henkilöille tai ryhmille jaetut Sites-sivut eivät voi näkyä julkisessa tai työtilan sisällä jaetussa profiilissa. Jos Sites-sivu poistetaan tai siirretään toiselle omistajalle, se poistuu esittelyosiostasi.
Usein kysytyt kysymykset
Voinko jakaa taitoja henkilökohtaisessa profiilissani?
Et voi jakaa taitoja henkilökohtaisessa profiilissa.
Voinko estää tiettyjä henkilöitä näkemästä profiiliani?
Et voi estää tiettyjä henkilöitä näkemästä profiiliasi. Voit lopettaa henkilökohtaisen profiilisi julkisen jakamisen asettamalla sen yksityiseksi.
Miksi käyttäjänimi ei ole saatavilla, vaikka en löydä sitä käyttävää profiilia?
Käyttäjänimi voi olla varattu, vaikka et näe sitä käyttävää profiilia.
