Yleiskatsaus
ChatGPT Enterprise -työtila on organisaatiollesi tarkoitettu ympäristö ChatGPT:ssä. Se tarjoaa:
Jäsenten, laskutuksen ja suojausasetusten keskitetyn hallinnan
Pääsyn yritystason ominaisuuksiin ja hallintatoimintoihin
Henkilökohtaisesta käytöstä erilliset keskustelut, mukautetut GPT:t ja tiedostot
Yritystason tietojenkäsittelyn ja tietosuojan, mukaan lukien sen, ettei tietoja oletusarvoisesti käytetä mallien kouluttamiseen
Kun liityt yrityksen ChatGPT Enterprise -työtilaan:
Organisaatio omistaa työtilassa olevat keskustelusi ja tiedostosi sekä hallinnoi niitä.
Työtilassa tapahtuvaan toimintaasi sovelletaan organisaation käytäntöjä ja järjestelmänvalvojien hallintatoimintoja.
Huomautus: Jotkin organisaatiot saattavat edellyttää henkilökohtaisen työtilasi yhdistämistä Enterprise-työtilaan, kun hyväksyt kutsun.
Jos yhdistät työtilat, tuettu sisältö kopioidaan henkilökohtaisesta työtilastasi Enterprise-työtilaan, minkä jälkeen siihen sovelletaan organisaatiosi käytäntöjä. Kaikkia tiedostoja tai tietotyyppejä ei siirretä, eikä Sites-sisältöjä sisällytetä siirtoon. Siirrettyjä GPT:itä ei jaeta automaattisesti muille työtilan jäsenille. Lisätietoja tuetusta sisällöstä, jakamisesta ja rajoituksista on henkilökohtaisen työtilan siirto-ohjeissa.
Yhdistäminen on pysyvää, eikä sitä voi peruuttaa. Jos tarvitset tietojen viennin, pyydä vientiä sekä lataa ja tarkista tiedot henkilökohtaisessa työtilassasi ennen yhdistämistä. Tietojen omatoiminen vienti ei ole käytettävissä ChatGPT Enterprise -työtiloissa.
Joissakin tilanteissa voit myös säilyttää molemmat:
Henkilökohtaisen työtilan omaan käyttöösi
Organisaatiosi hallinnoiman erillisen Enterprise-työtilan
Tällöin ne pysyvät täysin erillään.
Vaihda työtilasta toiseen
Jos sinulla on pääsy useisiin työtiloihin, voit vaihtaa työtilaa milloin tahansa:
Valitse profiilikuvakkeesi ChatGPT:ssä.
Näkyviin tulee luettelo käytettävissäsi olevista työtiloista.
Valitse sen työtilan nimi, jota haluat käyttää.
Siirryt heti valitun työtilan ympäristöön, jossa on omat keskustelut, asetukset ja resurssit.

Tärkeää muistaa
Henkilökohtaisten työtilojen ja Enterprise-työtilojen keskustelut, asetukset ja resurssit säilytetään erillään.
Organisaatiosi järjestelmänvalvojat hallitsevat Enterprise-työtiloja.
Jotkin yritykset saattavat vaatia yhdistämään henkilökohtaisen työtilasi liittyessäsi – yhdistämistä ei voi peruuttaa.
Työtilan vaihtaminen vaihtaa vain käyttämääsi ympäristöä. Se ei siirrä eikä kopioi tietoja työtilojen välillä.
