OpenAI
Այս էջը թարգմանվել է մեքենայական թարգմանությամբ։ Դիտել անգլերեն բնօրինակ հոդվածը.

Ինչպե՞ս ջնջել ձեր հաշիվը ChatGPT iOS հավելվածում։

Իմացեք, թե ինչպես ընդմիշտ ջնջել ձեր OpenAI հաշիվը ChatGPT-ի iOS հավելվածում և ծանոթացեք Apple-ի բաժանորդագրությունների, գովազդային հաշիվների ու հաշվի հասանելիության վրա դրա ազդեցությանը։

Թարմացվել է՝ 10 days ago

Ձեր հաշվի ջնջումը վերջնական է և չի կարող հետարկվել։

Ձեր հաշիվը ջնջելուց հետո այլևս չեք կարողանա այդ հաշվի միջոցով օգտվել OpenAI-ի ծառայություններից, այդ թվում՝ ChatGPT-ից և API-ից։ Դուք ՉԵՔ կարողանա նույն էլփոստի հասցեով նոր հաշիվ ստեղծել։ Եթե ջնջեք ձեր հաշիվը, մենք 30 օրվա ընթացքում կջնջենք ձեր տվյալները՝ բացառությամբ տվյալների սահմանափակ շրջանակի, որը կարող ենք ավելի երկար պահպանել, եթե դա պահանջվում կամ թույլատրվում է օրենքով։

Եթե բաժանորդագրվել եք Apple App Store-ի միջոցով, OpenAI-ի ձեր հաշվի ջնջումը չի չեղարկում բջջային բաժանորդագրությունը։ Հետագա գանձումները դադարեցնելու համար բաժանորդագրությունը պետք է չեղարկեք App Store-ում։ Լրացուցիչ տեղեկությունների համար ծանոթացեք հետևյալ հոդվածին․


Ինչպես չեղարկել ChatGPT-ի Apple բաժանորդագրությունը ChatGPT-ի iOS հավելվածում

Ջնջելուց առաջ ստուգեք ձեր գովազդային հաշիվը

Եթե ձեր OpenAI հաշվի էլփոստի հասցեն օգտագործվում է նաև գովազդային հաշիվ մուտք գործելու համար, ձեր OpenAI հաշիվը ջնջելուց հետո հնարավոր է՝ այլևս չկարողանաք մուտք գործել այդ գովազդային հաշիվ կամ կառավարել այն։ Ձեր OpenAI հաշիվը ջնջելու դեպքում ակտիվ գովազդային արշավները կարող են չդադարեցվել կամ չեղարկվել, ուստի գովազդները կարող են շարունակել ցուցադրվել, իսկ վճարները՝ կուտակվել։

Նախքան ձեր հաշիվը ջնջելը՝

  • Դադարեցրեք կամ ավարտեք բոլոր ակտիվ արշավները Ads Manager-ում։

  • Համոզվեք, որ համապատասխան թույլտվություններ ունեցող մեկ այլ լիազորված օգտատեր կարող է մուտք գործել գովազդային հաշիվ։

  • Եթե միայն դուք ունեք մուտքի իրավունք, նախքան ձեր OpenAI հաշիվը ջնջելը դիմեք Աջակցության ծառայությանը։

iOS հավելվածից ձեր ChatGPT հաշիվը ջնջելու համար՝

  1. Բացեք ChatGPT հավելվածը ձեր սարքում։

  2. Անցեք ձեր հաշվի կարգավորումներ։

  3. Հպեք Տվյալների կառավարում։

  4. Ընտրեք Ջնջել հաշիվը։

  5. Հաստատեք՝ սեղմելով Ջնջել հաշիվը, կամ, եթե փոխել եք ձեր միտքը, սեղմեք Չեղարկել։

Այս հոդվածն օգտակա՞ր էր։