OpenAI
Šis puslapis buvo išverstas mašininiu būdu. Peržiūrėti originalų straipsnį anglų kalba.

„ChatGPT“ profiliai, kuriais galima dalytis

Sužinokite, kaip pritaikyti savo „ChatGPT“ profilį, valdyti, kas gali jį matyti, ir pristatyti savo Svetaines.

Atnaujinta: 16 days ago

Jūsų „ChatGPT“ profilyje pateikiamas jūsų vardas, nuotrauka, veikla ir Svetainės, kurias pasirenkate pristatyti. Savo asmeninį profilį galite palikti privatų arba bendrinti viešai. „ChatGPT Business“ darbo erdvės nustatymai lemia, ar kolegos gali peržiūrėti jūsų darbo erdvės profilį.

Profilių bendrinimo funkcija prieinama visose šalyse. Žiniatinklyje ir kompiuterio programėlėje galite dalytis savo profiliu, peržiūrėti Svetaines arba įtraukti jas į savo darbų galeriją. Darbų galerija mobiliuosiuose įrenginiuose neprieinama. Galimybė bendrinti „ChatGPT Enterprise“ profilius bus prieinama netrukus.

Atverkite ir pritaikykite savo profilį

Prisijunkite prie „ChatGPT“ ir apsilankykite chatgpt.com/profile.

Galite redaguoti savo rodomą vardą, naudotojo vardą, profilio nuotrauką ir prisistatymą. Jūsų asmeniniame ir „Business“ profiliuose naudojamas tas pats vardas, naudotojo vardas ir nuotrauka, o kiekviena darbo erdvė turi atskirus veiklos duomenis, darbų galeriją ir bendrinimo nustatymus.

Taip pat galite pritaikyti profilio temą bei išdėstymą ir pasirinkti, kuriuos skyrius rodyti. Šie pasirinkimai išsaugomi atskirai kiekvienos darbo erdvės profiliui.

Norėdami peržiūrėti ar tvarkyti savo profilį kitoje darbo erdvėje, perjunkite į tą darbo erdvę „ChatGPT“.

Dalykitės savo asmeniniu profiliu

Pagal numatytuosius nustatymus jūsų asmeninis profilis yra privatus. Jei galite naudotis bendrinimo funkcija, atverkite savo profilį, viršutiniame dešiniajame kampe pasirinkite „Bendrinti“ ir nustatykite viešą bendrinimo lygį. Prieš dalydamiesi nuoroda, peržiūrėkite savo profilio informaciją. Bendrinamuose profiliuose pokalbių pavadinimai ir turinys nerodomi.

Jūsų profilio nuorodoje naudojamas jūsų naudotojo vardas tokiu formatu: https://chatgpt.com/u/your-username. Pakeitus naudotojo vardą, ankstesnė profilio nuoroda nebeveiks. Vietoj jos dalykitės nuoroda su naujuoju naudotojo vardu.

Norint peržiūrėti profilį, reikia prisijungti prie „ChatGPT“. Jei jūsų asmeninis profilis viešas, jį gali peržiūrėti visi, prisijungę prie „ChatGPT“.

Jei norite, kad jūsų asmeninis profilis vėl būtų privatus, viršutiniame dešiniajame profilio kampe pasirinkite „Bendrinti“ ir nustatykite, kad profilis būtų privatus.

„ChatGPT Business“ profiliai

Pagal numatytuosius nustatymus „Business“ profiliai bendrinami su kitais tos pačios darbo erdvės nariais. Norėdami pakeisti bendrinimo lygį, darbo erdvės administratoriai gali atverti „Darbo erdvės nustatymai“ > „Leidimai ir vaidmenys“ > „Narių profiliai“ ir pasirinkti bendrinimo lygį, įskaitant galimybę visų narių profilius padaryti privačius. Nariai negali patys pakeisti savo darbo erdvės profilio bendrinimo lygio.

Norėdami peržiūrėti kolegos „Business“ profilį, perjunkite į darbo erdvę, kurios nariai esate abu. Profilį galite peržiūrėti, kai įjungtas bendrinimas darbo erdvėje. Žmonės, nepriklausantys tai darbo erdvei, negali peržiūrėti jos „Business“ profilių.

Jūsų asmeniniam profiliui taikomi atskiri bendrinimo nustatymai. Jį padarius viešą, jūsų „Business“ darbo erdvės veikla ar darbų galerija netampa vieša.

Atvėrus jūsų profilio nuorodą, gali būti rodomi skirtingi profiliai, atsižvelgiant į žiūrinčio asmens pasirinktą darbo erdvę ir prieigos teises. Jei žmogus neturi prieigos prie jūsų „Business“ profilio, jam gali būti rodomas jūsų asmeninis profilis, jei šis yra viešas.

Susipažinkite su profilio aktyvumo rodikliais

Jūsų profilyje gali būti rodomas „Chat“ žinučių skaičius, „Work“ ir „Codex“ žetonų naudojimas bei aktyvumo serijos. Žinučių skaičius ir žetonų naudojimas rodomi atskirai.

Pateikiami dienos, savaitės ir viso laikotarpio aktyvumo duomenys. Aktyvumo serijos nustatomos pagal žetonų naudojimą „Work“ arba „Codex“. „Chat“ žinutės neįskaičiuojamos į jūsų aktyvumo seriją.

Dažniausiai jūsų naudojami papildiniai rodomi atskirame skyriuje.

Rodomi tos darbo erdvės, kurią šiuo metu peržiūrite, aktyvumo duomenys. Norėdami peržiūrėti kitos darbo erdvės aktyvumą, perjunkite darbo erdvę.

Pristatykite savo Svetaines

Kiekviename profilyje galite pristatyti iki 12 jums priklausančių Svetainių.

Norėdami įtraukti Svetainę į savo darbų galeriją, profilyje pasirinkite vieną iš savo Svetainių. Viešą Svetainę taip pat galite įtraukti naudodami tos Svetainės bendrinimo parinktis.

Svetainė turi priklausyti tai pačiai darbo erdvei kaip ir profilis bei būti prieinama žmonėms, galintiems peržiūrėti tą profilį:

  • Viešas asmeninis profilis: Svetainė turi būti vieša.

  • Bendrinamas „Business“ profilis: Svetainė turi būti prieinama visai darbo erdvei arba vieša.

  • Privatus profilis: galite įtraukti jums priklausančią Svetainę, prie kurios turite prieigą, įskaitant bendrinamą tik su pasirinktais žmonėmis ar grupėmis.

Įtraukus Svetainę į darbų galeriją, prieigos prie jos teisės nesikeičia. Jei pakeitus Svetainės leidimus jūsų profilį peržiūrintys žmonės nebeturi prieigos prie jos, Svetainė tame bendrinamame profilyje neberodoma.

Galite pašalinti Svetainę iš savo darbų galerijos arba pakeisti rodomų Svetainių tvarką.

Svetainės, bendrinamos tik su pasirinktais žmonėmis ar grupėmis, negali būti rodomos viešame ar su darbo erdve bendrinamame profilyje. Jei Svetainė ištrinama arba perduodama kitam savininkui, ji pašalinama iš jūsų darbų galerijos.

Dažniausiai užduodami klausimai

Ar galiu savo asmeniniame profilyje dalytis įgūdžiais?

Asmeniniame profilyje įgūdžiais dalytis negalite.

Ar galiu užblokuoti konkretiems žmonėms prieigą prie savo profilio?

Negalite užblokuoti konkretiems žmonėms prieigos prie savo profilio. Norėdami nustoti viešai bendrinti savo asmeninį profilį, padarykite jį privatų.

Kodėl naudotojo vardas nepasiekiamas, nors negaliu rasti profilio su tokiu vardu?

Naudotojo vardas gali būti užimtas, net jei negalite peržiūrėti profilio, kuriame jis naudojamas.

Ar šis straipsnis buvo naudingas?