Apžvalga
„ChatGPT Enterprise“ darbo erdvė – tai jūsų organizacijai skirta aplinka sistemoje ChatGPT. Joje suteikiama:
Centralizuotas narių, atsiskaitymo ir saugos nustatymų valdymas
Prieiga prie verslui skirtų funkcijų ir valdiklių
Nuo asmeninio naudojimo atskirti pokalbiai, tinkinti GPT ir failai
Įmonių lygio duomenų tvarkymas ir privatumas, įskaitant numatytąją nuostatą nenaudoti duomenų modeliui mokyti
Kai prisijungiate prie įmonės „ChatGPT Enterprise“ darbo erdvės:
Toje darbo erdvėje esantys jūsų pokalbiai ir failai priklauso organizacijai ir yra jos valdomi.
Jūsų veiklai darbo erdvėje taikoma organizacijos politika ir administracinės kontrolės priemonės.
Pastaba. Kai kurios organizacijos gali reikalauti, kad priimdami kvietimą sujungtumėte asmeninę darbo erdvę su „Enterprise“ darbo erdve.
Sujungus palaikomas turinys nukopijuojamas iš asmeninės darbo erdvės į „Enterprise“ darbo erdvę ir jam taikoma jūsų organizacijos politika. Perkeliami ne visi failai ir duomenų tipai; Svetainės neperkeliamos. Perkelti GPT nėra automatiškai bendrinami su kitais darbo erdvės nariais. Informacijos apie palaikomą turinį, bendrinimą ir apribojimus rasite asmeninės darbo erdvės perkėlimo gairėse.
Sujungimas yra negrįžtamas ir jo atšaukti negalima. Jei reikia eksportuotų duomenų, prieš sujungdami paprašykite eksportuoti duomenis iš asmeninės darbo erdvės, atsisiųskite juos ir patikrinkite. „ChatGPT Enterprise“ darbo erdvėse savitarnos duomenų eksportavimas nepasiekiamas.
Taip pat galite ir toliau naudoti abi darbo erdves:
Asmeninę darbo erdvę sau
Jūsų organizacijos administruojamą atskirą „Enterprise“ darbo erdvę
Tokiu atveju jos lieka visiškai atskiros.
Darbo erdvių perjungimas
Jei galite naudotis keliomis darbo erdvėmis, jas galite bet kada perjungti:
ChatGPT pasirinkite savo profilio piktogramą.
Bus parodytas galimų darbo erdvių sąrašas.
Pasirinkite norimos atverti darbo erdvės pavadinimą.
Iš karto pateksite į pasirinktos darbo erdvės aplinką su jos pokalbiais, nustatymais ir ištekliais.

Svarbiausia
Asmeninėse ir „Enterprise“ darbo erdvėse pokalbiai, nustatymai ir ištekliai laikomi atskirai.
„Enterprise“ darbo erdves valdo jūsų organizacijos administratoriai.
Prisijungiant kai kurios organizacijos gali reikalauti sujungti asmeninę darbo erdvę – šio veiksmo atšaukti negalima.
Perjungus darbo erdvę tik pakeičiama aplinka, kurioje dirbate; duomenys į kitą darbo erdvę neperkeliami ir nekopijuojami.
