Tak, wyłączenie opcji „ulepszaj model dla wszystkich” oznacza, że nowe rozmowy nie będą używane do ulepszania naszych modeli. To ustawienie dotyczy Twojego konta i nie jest powiązane z konkretnym urządzeniem.
Czy ustawienie „Ulepsz model dla wszystkich” synchronizuje się między urządzeniami webowymi i mobilnymi?
Dowiedz się, jak ustawienie „Ulepszaj model dla wszystkich” działa na Twoich urządzeniach w aplikacji internetowej i mobilnej.
Zaktualizowano: 3 days ago
