Profilul tău ChatGPT reunește numele, fotografia, activitatea ta și Site-urile pe care alegi să le prezinți. Poți să-ți păstrezi profilul personal privat sau să-l partajezi public. În ChatGPT Business, setările spațiului de lucru stabilesc dacă colegii îți pot vedea profilul din acel spațiu de lucru.
Profilurile care pot fi partajate sunt disponibile în toate țările. Pe web și în aplicația pentru desktop, poți să-ți partajezi profilul și să vezi sau să adaugi Site-uri în secțiunea ta de prezentare. Secțiunea de prezentare nu este disponibilă pe dispozitive mobile. Profilurile care pot fi partajate vor fi disponibile în curând și în ChatGPT Enterprise.
Deschide-ți și personalizează-ți profilul
Conectează-te la ChatGPT și accesează chatgpt.com/profile.
Poți edita numele afișat, numele de utilizator, fotografia de profil și biografia. Profilurile tale personal și Business folosesc același nume, nume de utilizator și aceeași fotografie, însă fiecare spațiu de lucru are propria activitate, secțiune de prezentare și propriile setări de partajare.
De asemenea, poți personaliza tema și aranjarea profilului și poți alege ce secțiuni să afișezi. Aceste opțiuni sunt salvate separat pentru profilul din fiecare spațiu de lucru.
Pentru a-ți vedea sau gestiona profilul din alt spațiu de lucru, treci la acel spațiu de lucru în ChatGPT.
Partajează-ți profilul personal
Profilul tău personal este privat în mod implicit. Dacă ai acces la funcția de partajare, deschide-ți profilul, selectează Partajează în colțul din dreapta sus și alege nivelul de partajare publică. Verifică informațiile din profil înainte de a partaja linkul. Profilurile partajate nu afișează titlurile sau conținutul conversațiilor.
Linkul profilului tău folosește numele tău de utilizator, în acest format: https://chatgpt.com/u/your-username. Dacă îți schimbi numele de utilizator, vechiul link al profilului nu mai funcționează. Partajează în schimb linkul cu noul tău nume de utilizator.
Pentru a vedea un profil, utilizatorii trebuie să se conecteze la ChatGPT. Dacă profilul tău personal este public, orice persoană conectată la ChatGPT îl poate vedea.
Pentru ca profilul tău personal să fie din nou privat, selectează Partajează în colțul din dreapta sus al profilului și alege opțiunea de a-l face privat.
Profiluri în ChatGPT Business
Profilurile Business sunt partajate în mod implicit cu ceilalți membri ai aceluiași spațiu de lucru. Pentru a schimba nivelul de partajare, administratorii spațiului de lucru pot accesa Setările spațiului de lucru > Permisiuni și roluri > Profilurile membrilor și pot alege un nivel de partajare, inclusiv opțiunea de a face private toate profilurile membrilor. Membrii nu pot schimba singuri nivelul de partajare al propriului profil din spațiul de lucru.
Pentru a vedea profilul Business al unui coleg, treci la spațiul de lucru din care faceți parte amândoi. Îl poți vedea când este activată partajarea în spațiul de lucru. Persoanele din afara acelui spațiu de lucru nu pot vedea profilurile Business din acesta.
Profilul tău personal are setări de partajare separate. Dacă îl faci public, activitatea și secțiunea ta de prezentare din spațiul de lucru Business nu devin publice.
Linkul profilului tău poate afișa profiluri diferite, în funcție de spațiul de lucru selectat de persoana care îl accesează și de drepturile sale de acces. Dacă o persoană nu poate accesa profilul tău Business, este posibil să vadă profilul tău personal, dacă acesta este public.
Înțelege activitatea afișată în profilul tău
Profilul tău poate afișa numărul de mesaje din Chat, consumul de tokenuri din Work și Codex și seriile de zile consecutive de activitate. Numărul de mesaje și consumul de tokenuri sunt afișate separat.
Activitatea include totaluri zilnice, săptămânale și cumulate. Seriile de zile consecutive de activitate se bazează pe consumul de tokenuri din Work sau Codex. Mesajele din Chat nu se iau în calcul pentru seria ta de zile consecutive de activitate.
Pluginurile pe care le folosești cel mai mult apar într-o secțiune separată.
Activitatea afișată aparține spațiului de lucru pe care îl vizualizezi. Schimbă spațiul de lucru pentru a vedea activitatea din alt spațiu de lucru.
Prezintă-ți Site-urile
Pe fiecare profil poți prezenta până la 12 Site-uri pe care le deții.
Pentru a adăuga un Site în secțiunea ta de prezentare, alege unul dintre Site-urile tale din profil. Poți adăuga și un Site public din opțiunile de partajare ale acelui Site.
Site-ul trebuie să aparțină aceluiași spațiu de lucru ca profilul și să fie accesibil persoanelor care pot vedea acel profil:
Profil personal public: Site-ul trebuie să fie public.
Profil Business partajat: Site-ul trebuie să fie accesibil întregului spațiu de lucru sau să fie public.
Profil privat: Poți adăuga un Site pe care îl deții și la care ai acces, inclusiv unul partajat doar cu anumite persoane sau grupuri.
Adăugarea unui Site în secțiunea ta de prezentare nu schimbă cine îl poate accesa. Dacă permisiunile Site-ului se schimbă astfel încât persoanele care îți văd profilul nu îl mai pot accesa, Site-ul nu mai apare în acel profil partajat.
Poți elimina un Site din secțiunea ta de prezentare sau poți schimba ordinea Site-urilor afișate.
Site-urile partajate doar cu anumite persoane sau grupuri nu pot apărea într-un profil public sau partajat în spațiul de lucru. Dacă un Site este șters sau transferat altui proprietar, acesta este eliminat din secțiunea ta de prezentare.
Întrebări frecvente
Pot partaja abilități în profilul meu personal?
Nu poți partaja abilități într-un profil personal.
Pot bloca accesul anumitor persoane la profilul meu?
Nu poți bloca accesul anumitor persoane la profilul tău. Pentru a opri partajarea publică a profilului tău personal, fă-l privat.
De ce nu este disponibil un nume de utilizator, deși nu găsesc niciun profil care să-l folosească?
Un nume de utilizator poate fi deja luat, chiar dacă nu poți vedea profilul care îl folosește.
