Ștergerea contului este definitivă și nu poate fi anulată.
După ștergerea contului, nu îl veți mai putea folosi pentru a accesa serviciile OpenAI, inclusiv ChatGPT și API-ul. NU veți putea crea un cont nou folosind aceeași adresă de e-mail. Dacă vă ștergeți contul, vă vom șterge datele în termen de 30 de zile, însă este posibil să păstrăm un set limitat de date pentru o perioadă mai lungă, dacă legea impune sau permite acest lucru.
Dacă v-ați abonat prin Apple App Store, ștergerea contului OpenAI nu anulează abonamentul mobil respectiv. Pentru a opri taxările viitoare, trebuie să anulați abonamentul în App Store. Pentru mai multe informații, consultați articolul următor:
Cum să vă anulați abonamentul Apple pentru ChatGPT în aplicația ChatGPT pentru iOS
Verifică-ți contul de reclame înainte de ștergere
Dacă adresa de e-mail a contului tău OpenAI este folosită și pentru accesarea unui cont de reclame, ștergerea contului OpenAI te poate împiedica să accesezi sau să gestionezi acel cont de reclame. Este posibil ca ștergerea contului OpenAI să nu întrerupă sau să anuleze campaniile publicitare active, care ar putea continua să afișeze reclame și să genereze costuri.
Înainte de a-ți șterge contul:
Întrerupe sau încheie toate campaniile active din Manager de reclame.
Asigură-te că un alt utilizator autorizat, cu permisiunile corespunzătoare, poate accesa contul de reclame.
Dacă ești singura persoană care are acces, contactează echipa de asistență înainte de a-ți șterge contul OpenAI.
Pentru a-ți șterge contul ChatGPT din aplicația iOS:
Deschide aplicația ChatGPT pe dispozitivul tău.
Accesează setările contului.
Atinge Comenzi pentru date.
Selectează Șterge contul.
Confirmă făcând clic pe Șterge contul sau, dacă te răzgândești, fă clic pe Anulează.
