Изтриването на акаунта ви е необратимо и не може да бъде отменено.
След като изтриете акаунта си, повече няма да можете да го използвате за достъп до услугите на OpenAI, включително ChatGPT и API. НЯМА да можете да създадете нов акаунт със същия имейл адрес. Ако изтриете акаунта си, ще изтрием данните ви в рамките на 30 дни. Възможно е обаче да съхраняваме ограничен набор от данни за по-дълъг срок, когато това се изисква или разрешава от закона.
Ако сте се абонирали чрез Google Play Store, изтриването на акаунта ви в OpenAI не отменя този мобилен абонамент. За да спрете бъдещите таксувания, трябва да отмените абонамента си в Google Play Store. За повече информация вижте следната статия:
Как да отмените абонамент в приложението ChatGPT за Android
Проверете рекламния си акаунт преди изтриване
Ако имейл адресът за акаунта ви в OpenAI се използва и за достъп до рекламен акаунт, изтриването на акаунта ви в OpenAI може да ви лиши от възможността да осъществявате достъп до този рекламен акаунт или да го управлявате. Изтриването на акаунта ви в OpenAI може да не постави на пауза или да прекрати активните рекламни кампании, които биха могли да продължат да показват реклами и да начисляват разходи.
Преди да изтриете акаунта си:
Поставете на пауза или прекратете всички активни кампании в Ads Manager.
Уверете се, че друг упълномощен потребител с необходимите разрешения има достъп до рекламния акаунт.
Ако сте единственият човек с достъп, свържете се с отдела за поддръжка, преди да изтриете акаунта си в OpenAI.
Ако искате да изтриете профила си, докоснете двете линии в горния ляв ъгъл на екрана, за да отворите менюто.
В долния десен ъгъл на менюто щракнете върху точките вдясно от името си, за да отворите Настройки.
Отидете на Контроли на данните и щракнете върху Изтриване на профила.
След това в прозореца за потвърждение, който се появява, щракнете върху „Изтриване на профила“, за да изтриете профила си в ChatGPT.
