OpenAI
Тази страница е машинно преведена. Вижте оригиналната статия на английски език.

Как да изтриете акаунта си в приложението ChatGPT за iOS?

Научете как да изтриете завинаги акаунта си в OpenAI чрез приложението ChatGPT за iOS и как това се отразява на абонаментите през Apple, рекламните акаунти и достъпа до акаунта.

Актуализирано: 4 days ago

Изтриването на акаунта ви е окончателно и не може да бъде отменено.

След като изтриете акаунта си, повече няма да можете да го използвате за достъп до услугите на OpenAI, включително ChatGPT и API. НЯМА да можете да създадете нов акаунт със същия имейл адрес. Ако изтриете акаунта си, ще изтрием данните ви в рамките на 30 дни, с изключение на ограничен набор от данни, които може да съхраняваме по-дълго, когато това се изисква или разрешава от закона.

Ако сте се абонирали чрез Apple App Store, изтриването на акаунта ви в OpenAI няма да прекрати този мобилен абонамент. Трябва да го прекратите от App Store, за да спрете бъдещите таксувания. За повече информация вижте следната статия:


Как да прекратите абонамента си за Apple за ChatGPT в приложението ChatGPT за iOS

Проверете рекламния си акаунт преди изтриване

Ако имейл адресът за акаунта ви в OpenAI се използва и за достъп до рекламен акаунт, изтриването на акаунта ви в OpenAI може да ви лиши от възможността да осъществявате достъп до този рекламен акаунт или да го управлявате. Изтриването на акаунта ви в OpenAI може да не постави на пауза или да прекрати активните рекламни кампании, които биха могли да продължат да показват реклами и да начисляват разходи.

Преди да изтриете акаунта си:

  • Поставете на пауза или прекратете всички активни кампании в Ads Manager.

  • Уверете се, че друг упълномощен потребител с необходимите разрешения има достъп до рекламния акаунт.

  • Ако сте единственият човек с достъп, свържете се с отдела за поддръжка, преди да изтриете акаунта си в OpenAI.

За да изтриете своя акаунт в ChatGPT от приложението за iOS:

  1. Отворете приложението ChatGPT на устройството си.

  2. Отидете в настройките на акаунта си.

  3. Докоснете Контроли за данните.

  4. Изберете Изтриване на акаунта.

  5. Потвърдете, като щракнете върху Изтриване на акаунта, или, ако размислите, просто щракнете върху Отказ.

Беше ли Ви полезна тази статия?