Общ преглед
Организациите и фирмите, които използват ChatGPT Business, вече могат да използват спомени за по-добра работа с продукта. Функцията „Памет“ позволява на ChatGPT да запомня информация, споделена по време на разговори, и с времето да предоставя по-персонализирани и подходящи отговори.
Научете повече за начина на работа на паметта.
Ако обединя личното си работно пространство с Business, ще бъдат ли прехвърлени запазените ми спомени?
Поддържаните запазени спомени, които се прилагат във всичките ви разговори, могат да бъдат прехвърлени в целевото работно пространство.
Съществуващите запазени спомени в работното ви пространство в Business се запазват.
Спомените, ограничени до проект или друг контекст с ограничен достъп, не се включват в това прехвърляне на запазени спомени.
Дали ChatGPT ще използва паметта след мигрирането, зависи от настройките ви и контролите на работното ви пространство. Прехвърлянето на запазени спомени не включва функцията „Памет“.
Обединяването е необратимо и не може да бъде отменено. Личното ви работно пространство се деактивира и вече не се показва в превключвателя за работни пространства, но личните ви данни не се изтриват при обединяването. За информация относно поддържаното съдържание, изключенията и достъпа вижте: възможности за мигриране на лично работно пространство.
Ако решите да не извършвате обединяване, личното ви работно пространство, разговорите и спомените ви ще останат отделни и недостъпни от работното ви пространство в Business.
Ако работното ми пространство бъде деактивирано, ще бъдат ли изтрити спомените ми?
Не. Самото деактивиране не изтрива разговорите или спомените. Докато дадено работно пространство в Business е деактивирано:
Членовете нямат достъп до разговорите или спомените в него.
Повторното активиране на работното пространство възстановява достъпа на членовете му.
След анулиране достъпът обикновено продължава до края на текущия период на фактуриране. Неуспешно плащане може да доведе до деактивиране.
Собствениците на работното пространство могат да следват указанията за повторно активиране, за да закупят абонамент или да платят непогасени фактури.
Ако работното ми пространство бъде изтрито, ще бъдат ли изтрити и спомените ми?
Да. Ако работно пространство в Business бъде изтрито окончателно:
Всички потребителски данни в работното пространство, включително разговорите и спомените, също ще бъдат изтрити окончателно.
Изтритите данни не могат да бъдат възстановени.
Мога ли да споделям спомени от профила си с други членове на работното си пространство?
Не. Спомените са:
Свързани с конкретния профил.
Не могат да се прехвърлят на други потребители дори в същото работно пространство в Business.
Мога ли да деактивирам функциите за персонализиране и памет за работното си пространство в Business?
Да. Контролите за паметта и персонализирането са достъпни както на ниво потребител, така и на ниво работно пространство:
Отделните потребители могат да изключат функцията „Памет“ по всяко време от „Настройки“.
Собствениците на работното пространство могат да контролират дали функциите за персонализиране и памет са достъпни в цялото работно пространство. Ако собственик на работното пространство изключи функцията „Памет“ за него, съществуващите запазени спомени на членовете в това работно пространство се изтриват.
Обучавате ли моделите си с помощта на спомените?
Не. ChatGPT Business спазва Условията за бизнес клиенти и правилата за поверителност за корпоративни клиенти на OpenAI. По подразбиране:
Данните от работното пространство, включително разговорите и спомените, не се използват за обучение на моделите на OpenAI.
Научете повече за възможностите за защита на поверителността на данните ви.
