Přehled
Organizace a firmy používající ChatGPT Business nyní mohou pomocí vzpomínek zlepšit své uživatelské prostředí. Paměť umožňuje ChatGPT pamatovat si informace sdílené během konverzací a postupem času poskytovat relevantnější odpovědi přizpůsobené uživateli.
Další informace o fungování paměti.
Pokud sloučím svůj osobní pracovní prostor s pracovním prostorem Business, přenesou se mé uložené vzpomínky?
Podporované uložené vzpomínky, které platí napříč vašimi chaty, lze přenést do cílového pracovního prostoru.
Stávající uložené vzpomínky ve vašem pracovním prostoru Business zůstanou zachovány.
Vzpomínky omezené na určitý projekt nebo jiný vyhrazený kontext se při tomto přenosu uložených vzpomínek nepřenášejí.
To, zda ChatGPT po migraci používá paměť, závisí na vašem nastavení a ovládacích prvcích pracovního prostoru. Přenesením uložených vzpomínek se Paměť nezapne.
Sloučení je trvalé a nelze ho vrátit zpět. Váš osobní pracovní prostor se deaktivuje a přestane se zobrazovat v přepínači pracovních prostorů, ale vaše osobní data se při sloučení nesmažou. Informace o podporovaném obsahu, výjimkách a přístupu najdete zde: možnosti migrace osobního pracovního prostoru.
Pokud se rozhodnete pracovní prostory nesloučit, váš osobní pracovní prostor, konverzace a vzpomínky zůstanou oddělené od pracovního prostoru Business a nebudou v něm přístupné.
Pokud bude můj pracovní prostor deaktivován, smažou se mé vzpomínky?
Ne. Samotnou deaktivací se konverzace ani vzpomínky nesmažou. Když je pracovní prostor Business deaktivovaný:
Členové nemají přístup k jeho konverzacím ani vzpomínkám.
Opětovnou aktivací pracovního prostoru se jeho členům přístup obnoví.
Po zrušení předplatného přístup obvykle trvá až do konce aktuálního fakturačního období. Neúspěšná platba může vést k deaktivaci.
Vlastníci pracovního prostoru mohou podle pokynů k opětovné aktivaci zakoupit předplatné nebo uhradit nezaplacené faktury.
Pokud bude můj pracovní prostor smazán, smažou se i mé vzpomínky?
Ano. Pokud je pracovní prostor Business trvale smazán:
Trvale se smažou také všechna uživatelská data v pracovním prostoru, včetně konverzací a vzpomínek.
Smazaná data nelze obnovit.
Mohu vzpomínky ze svého účtu sdílet s ostatními členy svého pracovního prostoru?
Ne. Vzpomínky jsou:
Vázané na jednotlivé účty.
Nepřenosné na jiné uživatele, a to ani v rámci stejného pracovního prostoru Business.
Mohu ve svém pracovním prostoru Business vypnout funkce personalizace a paměti?
Ano. Paměť a personalizaci lze spravovat na úrovni uživatele i pracovního prostoru:
Jednotliví uživatelé mohou Paměť kdykoli vypnout v Nastavení.
Vlastníci pracovního prostoru mohou určit, zda budou funkce personalizace a paměti dostupné v celém pracovním prostoru. Pokud vlastník vypne Paměť pro celý pracovní prostor, stávající uložené vzpomínky jeho členů se smažou.
Trénujete své modely pomocí vzpomínek?
Ne. ChatGPT Business se řídí obchodními podmínkami a zásadami ochrany soukromí pro firmy společnosti OpenAI. Ve výchozím nastavení:
Data pracovního prostoru, včetně konverzací a vzpomínek, se nepoužívají k trénování modelů OpenAI.
