Sletning af din konto er permanent og kan ikke fortrydes.
Hvis du sletter din konto, kan du ikke længere bruge den til at få adgang til OpenAI-tjenester, herunder ChatGPT og API'en. Hvis du sletter din konto, sletter vi dine data inden for 30 dage. Vi kan dog opbevare en begrænset mængde data i længere tid, hvis loven kræver eller tillader det.
Hvis du tegnede abonnement via Apple App Store eller Google Play Store, bliver mobilabonnementet ikke opsagt, når du sletter din OpenAI-konto. Du skal opsige det i Apple App Store eller Google Play Store for at undgå fremtidige opkrævninger. Du kan få flere oplysninger i følgende artikler:
Tjek din annoncekonto før sletning
Hvis mailadressen til din OpenAI-konto også bruges til at få adgang til en annoncekonto, kan du miste muligheden for at tilgå eller administrere annoncekontoen, hvis du sletter din OpenAI-konto. Hvis du sletter din OpenAI-konto, bliver aktive annoncekampagner muligvis ikke sat på pause eller annulleret. De kan derfor fortsat blive vist og medføre udgifter.
Før du sletter din konto:
Sæt alle aktive kampagner på pause, eller afslut dem i Ads Manager.
Sørg for, at en anden autoriseret bruger med de nødvendige tilladelser har adgang til annoncekontoen.
Hvis du er den eneste person med adgang, skal du kontakte support, før du sletter din OpenAI-konto.
Hvis du kun vil opsige dit ChatGPT Plus-abonnement uden at slette hele din konto, kan du se Sådan opsiger du mit ChatGPT-abonnement. Hvis du sletter din OpenAI-konto, opsiges ethvert aktivt ChatGPT Plus-abonnement, der er knyttet til den, automatisk, så du ikke bliver opkrævet efter sletningen.
Sådan sletter du din OpenAI-konto
Mulighed A: Indsend en anmodning til vores privatlivsportal
Gå til privatlivsportalen.
Klik på Opret en privatlivsanmodning i øverste højre hjørne.
Vælg "Jeg har en ChatGPT-forbrugerkonto".
Vælg "Slet min ChatGPT-konto", og følg trinnene på skærmen.
Bemærk: Sletning via selvbetjening gennem privatlivsportalen kræver, at du bekræfter enten kontoens e-mailadresse eller et telefonnummer, der allerede er knyttet til kontoen. Hvis du ikke kan få adgang til nogen af delene, kan du ikke gennemføre sletning via selvbetjening og bør kontakte Support for manuel gennemgang. Hvis kontoen har et aktivt betalt abonnement, skal du kontakte Support for at få hjælp til opsigelse som en del af sletningsprocessen.
Hvis du ikke kan logge ind på ChatGPT, skal du følge trinnene i Nulstilling eller ændring af din ChatGPT-adgangskode for at få adgang igen, før du fortsætter med kontosletningen.
Mulighed B: Selvbetjening i ChatGPT
ChatGPT-websiden
Klik på dit profilikon øverst til højre.
Klik på Indstillinger.
Klik på Konto under Indstillinger.
Klik på Slet under Slet konto.
Der vises en bekræftelsesskærm, hvor du skal indtaste din kontos mailadresse og "DELETE" i felterne for at aktivere knappen "Slet min konto permanent".
Når felterne er udfyldt, aktiveres knappen "Slet min konto permanent".
Klik på "Slet min konto permanent" for at slette din konto.
Mobilapps (iOS og Android)
Hvis du vil slette din konto via mobilappen, kan du se Hjælp-artiklen for din enhed (iOS eller Android):
Almindelige problemer
Chatopbevaring for slettede vs. arkiverede chats
Slettede chats slettes permanent fra vores systemer inden for 30 dage, medmindre de tidligere er blevet afidentificeret og adskilt fra din konto, eller vi er nødt til at opbevare dem af sikkerhedsmæssige eller juridiske årsager.
Du kan ikke gendanne chats, når du først har slettet dem. Hvis du vil fjerne en chat fra din chathistorik uden at slette den fra din konto, skal du bruge arkivfunktionen.
Se denne artikel for at forstå, hvordan indhold kan bruges til at forbedre modellens ydeevne, og hvilke valgmuligheder du har.
Arkiverede chats opbevares på samme måde som dine ikke-arkiverede chats. Når du arkiverer en chat, fjernes den blot fra sidepanelet med din chathistorik. Arkiverede chats kan findes og administreres i dine ChatGPT-indstillinger.
Se mere i Sådan fungerer opbevaring af chats i ChatGPT.
Sletning af hukommelse
Du kan slette enhver gemt hukommelse ved at klikke på slet-knappen ud for hver hukommelse. Du kan også slette alle dine hukommelser ved at vælge “Slet alle”. Du kan få flere oplysninger i vores Ofte stillede spørgsmål om hukommelse
Fravalg for brugerindhold
ChatGPT og vores andre tjenester til enkeltpersoner
Når du bruger ChatGPT og vores andre tjenester til enkeltpersoner, kan vi bruge det indhold, du leverer, til at forbedre modellens ydeevne. Få mere at vide om dine valgmuligheder for, hvordan vi bruger dit indhold til at forbedre modellens ydeevne, her.
Virksomhedstjenester (såsom API og ChatGPT Enterprise)
OpenAI træner ikke på virksomhedsdata. Få mere at vide om vores forpligtelser til beskyttelse af personlige oplysninger for Enterprise her.
Hvis jeg sletter min konto, kan jeg så oprette en ny konto med samme e-mailadresse?
Ja. Du kan oprette en ny konto med den samme e-mailadresse efter 30 dage, forudsat at den tidligere konto blev slettet helt (ikke deaktiveret).
Kan jeg genaktivere min konto, efter den er blevet slettet?
Nej. Slettede konti kan ikke genaktiveres, men efter 30 dage kan du oprette en ny konto med den samme mailadresse.
Klik på »Tilmeld dig« på ChatGPTs loginside eller vores API-loginside. Vær opmærksom på følgende begrænsninger:
Mailadresser: Du kan bruge den samme mailadresse efter 30 dage.
Telefonnumre: Nye konti er stadig underlagt vores grænse på 3 konti pr. telefonnummer. Slettede konti tæller også med i denne grænse. Når du sletter en konto, frigiver det ikke en ekstra plads. Et telefonnummer kan højst bruges 3 gange til bekræftelse ved oprettelse af den første API-nøgle til en konto på platform.openai.com.
Telefonbekræftelse er ikke nødvendig for at oprette en OpenAI-konto.
Telefonbekræftelse er nødvendig, før en ny konto kan oprette sin første API-nøgle på platform.openai.com.
Bemærk: Vi tillader ikke genaktivering af mailadresser, der tidligere var knyttet til en Enterprise-organisation, eller som blev deaktiveret på grund af en overtrædelse af vores vilkår eller politikker.
Kan jeg stadig bruge ChatGPT uden at logge ind?
Ja. Bemærk, at du kun kan gemme en samtale ved at logge ind eller oprette en konto. Når du er logget ud, understøtter vi kun én samtale ad gangen. Se vores ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger.
Hvor mange gange kan jeg bruge mit telefonnummer til at oprette OpenAI-konti?
Selvom stedet, hvor telefonbekræftelse finder sted, er ændret fra kontooprettelse til generering af den første API-nøgle, er kravene til telefonbekræftelse stadig følgende:
Et telefonnummer kan kun nogensinde bruges til telefonbekræftelse op til 3 gange.
Det betyder, at hvis du har 3 OpenAI-konti, kan du bruge det samme nummer til alle tre, når du gennemfører telefonbekræftelse ved generering af den første API-nøgle på hver af de tre konti.
Med enkelte undtagelser tillader vi forbrugere, der har slettet deres ChatGPT-konto, at registrere sig igen med det samme telefonnummer. Hvis du har slettet din ChatGPT-forbrugerkonto permanent (og din konto ikke blev deaktiveret på grund af en overtrædelse af vores vilkår eller politikker), fjerner vi telefonnummeret fra vores system efter 30 dage. Når det er sket, kan du tilmelde dig igen med det samme nummer.
Se vores Ofte stillede spørgsmål om telefonbekræftelse.
Kan jeg ændre min godkendelsesmetode efter kontosletning?
⚠️ Sletning af din konto giver dig IKKE mulighed for at ændre din godkendelsesmetode.
Hvis du oprindeligt tilmeldte dig OpenAI/ChatGPT med en mailadresse og adgangskode, kan du dog fremover vælge at logge ind med Google eller Apple. I den situation kan du altså logge ind på begge måder.
Hvorfor får jeg fejlen "Du har ikke en konto, fordi den er blevet slettet eller deaktiveret"?
Hvis du får denne fejl, når du forsøger at logge ind eller oprette en konto, betyder det, at kontoen, der er knyttet til den mailadresse, du forsøger at tilmelde dig eller logge ind med, er blevet slettet:

Det sker enten, fordi du har slettet din konto i ChatGPT, eller fordi du har anmodet om at få den slettet via vores privatlivsportal.
Se også: Jeg har slettet min konto, men vil nu gerne have adgang til den igen. Kan I genaktivere min konto?
