Oversigt
Organisationer og virksomheder, der bruger ChatGPT Business, kan nu bruge hukommelsesdata til at forbedre deres oplevelse. Hukommelse gør det muligt for ChatGPT at huske oplysninger, der deles under samtaler, og med tiden give mere personlige og relevante svar.
Få mere at vide om, hvordan hukommelse fungerer.
Overføres mine gemte hukommelsesdata, hvis jeg fletter mit personlige arbejdsområde sammen med Business?
Understøttede gemte hukommelsesdata, der gælder på tværs af dine chats, kan overføres til destinationsarbejdsområdet.
Eksisterende gemte hukommelsesdata i dit Business-arbejdsområde bevares.
Hukommelsesdata, der er begrænset til et projekt eller en anden afgrænset kontekst, medtages ikke i denne overførsel af gemte hukommelsesdata.
Om ChatGPT bruger hukommelse efter migreringen, afhænger af dine indstillinger og styringen i dit arbejdsområde. Overførsel af gemte hukommelsesdata slår ikke hukommelse til.
Sammenfletningen er permanent og kan ikke fortrydes. Dit personlige arbejdsområde deaktiveres og vises ikke længere i menuen til skift af arbejdsområde, men dine personlige data slettes ikke som en del af sammenfletningen. Du kan få oplysninger om understøttet indhold, undtagelser og adgang under: muligheder for migrering af personlige arbejdsområder.
Hvis du vælger ikke at flette dem sammen, forbliver dit personlige arbejdsområde, dine samtaler og dine hukommelsesdata adskilt fra og private i forhold til dit Business-arbejdsområde.
Bliver mine hukommelsesdata slettet, hvis mit arbejdsområde deaktiveres?
Nej. Selve deaktiveringen sletter ikke samtaler eller hukommelsesdata. Mens et Business-arbejdsområde er deaktiveret:
Medlemmerne har ikke adgang til dets samtaler eller hukommelsesdata.
Når arbejdsområdet genaktiveres, får medlemmerne adgang igen.
Efter opsigelse fortsætter adgangen normalt indtil udgangen af den aktuelle faktureringsperiode. En mislykket betaling kan medføre deaktivering.
Ejere af arbejdsområdet kan følge vejledningen til genaktivering for at købe et abonnement eller betale eventuelle udestående fakturaer.
Bliver mine hukommelsesdata slettet, hvis mit arbejdsområde slettes?
Ja. Hvis et Business-arbejdsområde slettes permanent:
Slettes alle brugerdata i arbejdsområdet, herunder samtaler og hukommelsesdata, også permanent.
Slettede data kan ikke gendannes.
Kan jeg dele hukommelsesdata fra min konto med andre medlemmer af mit arbejdsområde?
Nej. Hukommelsesdata:
Er knyttet til den enkelte konto.
Kan ikke overføres til andre brugere, heller ikke inden for det samme Business-arbejdsområde.
Kan jeg deaktivere funktioner til personlig tilpasning og hukommelse i mit Business-arbejdsområde?
Ja. Styring af hukommelse og personlig tilpasning er tilgængelig på både bruger- og arbejdsområdeniveau:
De enkelte brugere kan til enhver tid deaktivere hukommelse under Indstillinger.
Ejere af arbejdsområdet kan styre, om funktioner til personlig tilpasning og hukommelse skal være tilgængelige i hele arbejdsområdet. Hvis en ejer deaktiverer hukommelse for arbejdsområdet, slettes medlemmernes eksisterende gemte hukommelsesdata i det pågældende arbejdsområde.
Træner I jeres modeller på hukommelsesdata?
Nej. ChatGPT Business er underlagt OpenAI's vilkår for virksomheder og politikker om beskyttelse af personoplysninger for virksomheder. Som standard:
Data fra arbejdsområdet, herunder samtaler og hukommelsesdata, bruges ikke til at træne OpenAI-modeller.
