OpenAI
See leht on masintõlgitud. Vaadake algset ingliskeelset artiklit.

Mälu KKK (Businessi versioon)

Uuri, kuidas Mälu toimib ChatGPT Businessis, sh isiklike kontode ühendamine, tööjaama deaktiveerimine ja seadete haldamine.

Värskendatud: last month

Märkus. Alates 29. augustist 2025 oleme ChatGPT Teami ümber nimetanud ChatGPT Businessiks. Lisateabe ja nimevahetusega seotud küsimuste jaoks vaadake meie artiklit: ChatGPT Businessi ümbernimetamise KKK

Organisatsioonid ja ettevõtted, kes kasutavad ChatGPT Businessi, saavad nüüd oma kogemuse täiustamiseks kasutada mälu. Mälu võimaldab ChatGPT-l meeles pidada vestluste käigus jagatud teavet ning pakkuda aja jooksul isikupärasemaid ja asjakohasemaid vastuseid.


Lisateave selle kohta, kuidas mälu töötab.

Kui liidan oma isikliku konto oma Businessi tööjaamaga, kas minu mälestused liidetakse?

Jah. Kui võtate vastu kutse ChatGPT Businessi tööjaama ja otsustate liita oma isikliku tööjaama:

  • Kõik teie andmed, sealhulgas vestlused ja mälestused, teisaldatakse Businessi tööjaama.

  • ChatGPT jätkab teie varasematele mälestustele viitamist ja nende põhjal edasi tegutsemist teie Businessi konto all.

  • Liitmist ei saa tagasi pöörata. Pärast liitmist kustutatakse teie isiklik tööjaam jäädavalt.

Kui otsustate mitte liita, jäävad teie isiklik tööjaam, vestlused ja mälestused teie Businessi tööjaamast eraldi ja privaatseks.

---

Kui minu tööjaam deaktiveeritakse, kas minu mälestused kustutatakse?

Ei. Businessi tööjaama deaktiveerimine ei kustuta vestlusi ega mälestusi. Selle asemel:

  • Andmed jäävad alles ka siis, kui tööjaam muutub maksmata jäänud makse või tühistatud tellimuse tõttu mitteaktiivseks.

  • Kasutajad saavad oma vestlustele ja mälestustele uuesti juurdepääsu, kui tööjaam taasaktiveeritakse.

  • Businessi tööjaam jääb pärast tühistamist või makse ebaõnnestumist kättesaadavaks kuni arveldustsükli lõpuni.

  • Tööjaama omanikud saavad tööjaama taasaktiveerida, tasudes kõik tasumata arved.

Lisateave tööjaama deaktiveerimise kohta.

---

Kui minu tööjaam kustutatakse, kas minu mälestused kustutatakse?

Jah. Kui Businessi tööjaam kustutatakse jäädavalt:

  • Kõik tööjaamas olevad kasutajaandmed, sealhulgas vestlused ja mälestused, kustutatakse samuti jäädavalt.

  • Kustutatud andmeid ei saa taastada.

---

Kas saan oma konto mälestusi jagada teiste oma tööjaama liikmetega?

Ei. Mälestused on:

  • Seotud iga üksiku kontoga.

  • Neid ei saa teistele kasutajatele üle kanda, isegi sama Businessi tööjaama piires.

---

Kas saan oma Businessi tööjaamas isikupärastamise ja mälufunktsioonid välja lülitada?

Jah. Mälu ja isikupärastamise seaded on saadaval nii kasutaja kui ka tööjaama tasemel:

  • Üksikkasutajad saavad Mälu igal ajal oma seadetes välja lülitada.

  • Tööjaama omanikud saavad määrata, kas isikupärastamis- ja mälufunktsioonid on kogu tööjaamas saadaval. Kui tööjaama omanik lülitab Mälu tööjaama jaoks välja, kustutatakse selle tööjaama liikmete olemasolevad salvestatud mälestused.

---

Kas treenite oma mudeleid mälestuste põhjal?

Ei. ChatGPT Business järgib OpenAI äritingimusi ja ettevõtte privaatsuspoliitikaid. Vaikimisi:

  • Tööjaama andmeid, sealhulgas vestlusi ja mälestusi, ei kasutata OpenAI mudelite treenimiseks.

Lisateave teie andmete privaatsusvalikute kohta.

Kas sellest artiklist oli abi?