OpenAI
این صفحه به‌صورت ماشینی ترجمه شده است. مقاله اصلی انگلیسی را مشاهده کنید.

پرسش‌های متداول حافظه (نسخه Business)

با نحوه کار حافظه در ChatGPT Business، ازجمله انتقال فضای کاری شخصی، غیرفعال‌سازی فضای کاری و مدیریت تنظیمات آشنا شوید.

به‌روزرسانی: 14 days ago

نمای کلی

سازمان‌ها و کسب‌وکارهایی که از ChatGPT Business استفاده می‌کنند، اکنون می‌توانند با استفاده از خاطرات تجربه خود را بهبود دهند. حافظه به ChatGPT امکان می‌دهد اطلاعات به‌اشتراک‌گذاشته‌شده در گفتگوها را به خاطر بسپارد و به‌مرور پاسخ‌هایی شخصی‌تر و مرتبط‌تر ارائه دهد.


درباره نحوه کار حافظه بیشتر بدانید.

اگر فضای کاری شخصی‌ام را با Business ادغام کنم، خاطرات ذخیره‌شده‌ام منتقل می‌شوند؟

خاطرات ذخیره‌شده پشتیبانی‌شده‌ای که در همه گفتگوهایتان کاربرد دارند، قابل انتقال به فضای کاری مقصد هستند.

  • خاطرات ذخیره‌شده فعلی در فضای کاری Business شما حفظ می‌شوند.

  • خاطرات محدود به یک پروژه یا زمینه محدود دیگر در این انتقال خاطرات ذخیره‌شده گنجانده نمی‌شوند.

  • استفاده ChatGPT از حافظه پس از انتقال، به تنظیمات شما و کنترل‌های فضای کاری‌تان بستگی دارد. انتقال خاطرات ذخیره‌شده، حافظه را فعال نمی‌کند.

ادغام دائمی است و نمی‌توان آن را لغو کرد. فضای کاری شخصی شما غیرفعال می‌شود و دیگر در فهرست تغییر فضای کاری نمایش داده نمی‌شود، اما داده‌های شخصی‌تان در فرایند ادغام حذف نمی‌شوند. برای اطلاعات درباره محتوای پشتیبانی‌شده، موارد مستثنا و ملاحظات دسترسی، به گزینه‌های انتقال فضای کاری شخصی مراجعه کنید.

اگر ادغام را انتخاب نکنید، فضای کاری شخصی، گفتگوها و خاطراتتان جدا و محرمانه از فضای کاری Business شما باقی می‌مانند.

اگر فضای کاری‌ام غیرفعال شود، خاطراتم حذف خواهند شد؟

خیر. صرف غیرفعال‌سازی باعث حذف گفتگوها یا خاطرات نمی‌شود. تا زمانی که فضای کاری Business غیرفعال است:

  • اعضا نمی‌توانند به گفتگوها یا خاطرات آن دسترسی داشته باشند.

  • با فعال‌سازی مجدد فضای کاری، دسترسی اعضای آن برقرار می‌شود.

  • پس از لغو اشتراک، دسترسی معمولاً تا پایان دوره صورت‌حساب جاری ادامه می‌یابد. ناموفق بودن پرداخت ممکن است به غیرفعال‌سازی منجر شود.

  • مالکان فضای کاری می‌توانند با دنبال کردن راهنمای فعال‌سازی مجدد، اشتراک بخرند یا صورت‌حساب‌های پرداخت‌نشده را تسویه کنند.

درباره غیرفعال‌سازی فضای کاری بیشتر بدانید.

اگر فضای کاری‌ام حذف شود، خاطراتم نیز حذف خواهند شد؟

بله. اگر یک فضای کاری Business برای همیشه حذف شود:

  • تمام داده‌های کاربران در فضای کاری، ازجمله گفتگوها و خاطرات، نیز برای همیشه حذف خواهند شد.

  • داده‌های حذف‌شده قابل بازیابی نیستند.

آیا می‌توانم خاطرات حسابم را با دیگر اعضای فضای کاری‌ام به اشتراک بگذارم؟

خیر. خاطرات:

  • به حساب هر فرد اختصاص دارند.

  • حتی در یک فضای کاری Business مشترک نیز قابل انتقال به کاربران دیگر نیستند.

آیا می‌توانم قابلیت‌های شخصی‌سازی و حافظه را برای فضای کاری Business خود غیرفعال کنم؟

بله. کنترل‌های حافظه و شخصی‌سازی هم در سطح کاربر و هم در سطح فضای کاری در دسترس‌اند:

  • هر کاربر می‌تواند هر زمان از طریق تنظیمات خود، حافظه را غیرفعال کند.

  • مالکان فضای کاری می‌توانند تعیین کنند که قابلیت‌های شخصی‌سازی و حافظه در سراسر فضای کاری در دسترس باشند یا خیر. اگر مالک فضای کاری، حافظه را برای فضای کاری غیرفعال کند، خاطرات ذخیره‌شده فعلی اعضای آن فضای کاری حذف می‌شوند.

آیا از خاطرات برای آموزش مدل‌هایتان استفاده می‌کنید؟

خیر. ChatGPT Business از شرایط تجاری و سیاست‌های حریم خصوصی سازمانی OpenAI پیروی می‌کند. به‌طور پیش‌فرض:

  • از داده‌های فضای کاری، ازجمله گفتگوها و خاطرات، برای آموزش مدل‌های OpenAI استفاده نمی‌شود.

درباره گزینه‌های حفظ حریم خصوصی داده‌هایتان بیشتر بدانید.

آیا این مقاله مفید بود؟