Yleiskatsaus
ChatGPT Businessia käyttävät organisaatiot ja yritykset voivat nyt parantaa käyttökokemustaan muistojen avulla. Muistin avulla ChatGPT voi muistaa keskusteluissa jaettuja tietoja ja antaa ajan myötä yksilöllisempiä ja olennaisempia vastauksia.
Lue lisää muistin toiminnasta.
Siirtyvätkö tallennetut muistoni, jos yhdistän henkilökohtaisen työtilani Business-työtilaan?
Tuetut tallennetut muistot, joita käytetään kaikissa keskusteluissasi, voidaan siirtää kohdetyötilaan.
Business-työtilasi nykyiset tallennetut muistot säilytetään.
Projektiin tai muuhun rajattuun kontekstiin rajoitettuja muistoja ei siirretä tallennettujen muistojen mukana.
Se, käyttääkö ChatGPT muistia siirron jälkeen, riippuu asetuksistasi ja työtilasi hallinta-asetuksista. Tallennettujen muistojen siirtäminen ei ota Muistia käyttöön.
Yhdistäminen on pysyvää, eikä sitä voi kumota. Henkilökohtainen työtilasi poistetaan käytöstä eikä se enää näy työtilan valitsimessa, mutta henkilötietojasi ei poisteta yhdistämisen yhteydessä. Lisätietoja tuetusta sisällöstä, poikkeuksista ja käyttöoikeuksista: henkilökohtaisen työtilan siirtovaihtoehdot.
Jos et yhdistä työtiloja, henkilökohtainen työtilasi, keskustelusi ja muistosi pysyvät erillään Business-työtilastasi ja vain sinun käytettävissäsi.
Poistetaanko muistoni, jos työtilani poistetaan käytöstä?
Ei. Käytöstä poistaminen itsessään ei poista keskusteluja tai muistoja. Kun Business-työtila on poistettu käytöstä:
Jäsenet eivät pääse sen keskusteluihin tai muistoihin.
Työtilan ottaminen uudelleen käyttöön palauttaa sen jäsenten pääsyn sisältöön.
Tilauksen peruuttamisen jälkeen käyttöoikeus jatkuu yleensä kuluvan laskutuskauden loppuun asti. Epäonnistunut maksu voi johtaa työtilan poistamiseen käytöstä.
Työtilan omistajat voivat ottaa työtilan uudelleen käyttöön noudattamalla kehotteita tilauksen ostamisesta tai maksamattomien laskujen maksamisesta.
Poistetaanko muistoni, jos työtilani poistetaan pysyvästi?
Kyllä. Jos Business-työtila poistetaan pysyvästi:
Myös kaikki työtilan käyttäjätiedot, kuten keskustelut ja muistot, poistetaan pysyvästi.
Poistettuja tietoja ei voi palauttaa.
Voinko jakaa tililleni tallennettuja muistoja muille työtilani jäsenille?
Et. Muistot:
Ovat käyttäjätilikohtaisia.
Niitä ei voi siirtää muille käyttäjille edes samassa Business-työtilassa.
Voinko poistaa personointi- ja muistitoiminnot käytöstä Business-työtilassani?
Kyllä. Muistia ja personointia voi hallita sekä käyttäjä- että työtilatasolla:
Yksittäiset käyttäjät voivat poistaa Muistin käytöstä milloin tahansa Asetuksissa.
Työtilan omistajat voivat hallita personointi- ja muistitoimintojen saatavuutta koko työtilassa. Jos työtilan omistaja poistaa Muistin käytöstä työtilassa, työtilan jäsenten nykyiset tallennetut muistot poistetaan.
Koulutatteko mallejanne muistojen avulla?
Emme. ChatGPT Business noudattaa OpenAI:n yritysehtoja ja yritystason tietosuojakäytäntöjä. Oletusarvoisesti:
Työtilan tietoja, kuten keskusteluja ja muistoja, ei käytetä OpenAI:n mallien kouluttamiseen.
