Pregled
Organizacije i tvrtke koje upotrebljavaju ChatGPT Business sada mogu poboljšati svoje iskustvo s pomoću memorija. Memorija omogućuje usluzi ChatGPT da pamti informacije podijeljene tijekom razgovora te s vremenom pruža personaliziranije i relevantnije odgovore.
Saznajte više o tome kako memorija funkcionira.
Ako svoj osobni radni prostor spojim s radnim prostorom Business, hoće li se moje spremljene memorije prenijeti?
Podržane spremljene memorije koje se primjenjuju u svim vašim razgovorima mogu se prenijeti u odredišni radni prostor.
Postojeće spremljene memorije u vašem radnom prostoru Business zadržavaju se.
Memorije ograničene na projekt ili neki drugi ograničeni kontekst nisu obuhvaćene ovim prijenosom spremljenih memorija.
Hoće li ChatGPT nakon migracije upotrebljavati memoriju ovisi o vašim postavkama i kontrolama vašeg radnog prostora. Prijenosom spremljenih memorija ne uključuje se Memorija.
Spajanje je trajno i ne može se poništiti. Vaš osobni radni prostor deaktivira se i više se ne prikazuje u izborniku radnih prostora, ali vaši se osobni podaci ne brišu u sklopu spajanja. Informacije o podržanom sadržaju, iznimkama i pristupu potražite u članku: mogućnosti migracije osobnog radnog prostora.
Ako odlučite da ne želite spajanje, vaš osobni radni prostor, razgovori i memorije ostat će odvojeni i privatni u odnosu na vaš radni prostor Business.
Ako se moj radni prostor deaktivira, hoće li se moje memorije izbrisati?
Ne. Sama deaktivacija ne briše razgovore ni memorije. Dok je radni prostor Business deaktiviran:
Članovi ne mogu pristupiti njegovim razgovorima ni memorijama.
Ponovnom aktivacijom radnog prostora članovima se vraća pristup.
Nakon otkazivanja pristup se obično nastavlja do kraja tekućeg obračunskog razdoblja. Neuspjelo plaćanje može dovesti do deaktivacije.
Vlasnici radnog prostora mogu slijediti upute za ponovnu aktivaciju kako bi kupili pretplatu ili platili nepodmirene račune.
Ako se moj radni prostor izbriše, hoće li se izbrisati i moje memorije?
Da. Ako se radni prostor Business trajno izbriše:
Trajno će se izbrisati i svi korisnički podaci u radnom prostoru, uključujući razgovore i memorije.
Izbrisani podaci ne mogu se vratiti.
Mogu li memorije sa svojeg računa podijeliti s drugim članovima svojeg radnog prostora?
Ne. Memorije su:
Povezane sa svakim pojedinačnim računom.
Ne mogu se prenijeti drugim korisnicima, čak ni unutar istog radnog prostora Business.
Mogu li deaktivirati značajke personalizacije i memorije za svoj radni prostor Business?
Da. Kontrole memorije i personalizacije dostupne su na razini korisnika i radnog prostora:
Pojedinačni korisnici mogu u bilo kojem trenutku isključiti Memoriju u svojim Postavkama.
Vlasnici radnog prostora mogu odrediti jesu li značajke personalizacije i memorije dostupne u cijelom radnom prostoru. Ako vlasnik radnog prostora isključi Memoriju za radni prostor, brišu se postojeće spremljene memorije članova tog radnog prostora.
Trenirate li svoje modele s pomoću memorija?
Ne. ChatGPT Business podliježe Uvjetima poslovanja i pravilima zaštite privatnosti za poslovne korisnike tvrtke OpenAI. Prema zadanim postavkama:
Podaci iz radnog prostora, uključujući razgovore i memorije, ne upotrebljavaju se za treniranje modela tvrtke OpenAI.
Saznajte više o mogućnostima zaštite privatnosti svojih podataka.
