OpenAI
Այս էջը թարգմանվել է մեքենայական թարգմանությամբ։ Դիտել անգլերեն բնօրինակ հոդվածը.

Հիշողության ՀՏՀ (Business տարբերակ)

Իմացեք, թե ինչպես է հիշողությունն աշխատում ChatGPT Business-ում, այդ թվում՝ ինչպես տեղափոխել անձնական աշխատատարածքը, ապաակտիվացնել աշխատատարածքը և կառավարել կարգավորումները։

Թարմացվել է՝ 9 days ago

Ընդհանուր նկարագիր

ChatGPT Business օգտագործող կազմակերպություններն ու ձեռնարկություններն այժմ կարող են հիշողությունների միջոցով բարելավել իրենց փորձառությունը։ «Հիշողություն» գործառույթը ChatGPT-ին թույլ է տալիս հիշել զրույցների ընթացքում տրամադրված տեղեկությունները և ժամանակի ընթացքում տալ ավելի անհատականացված ու համապատասխան պատասխաններ։


Իմացեք ավելին հիշողության աշխատանքի մասին։

Եթե իմ անձնական աշխատատարածքը միաձուլեմ Business-ի հետ, պահպանված հիշողություններս կփոխանցվե՞ն։

Աջակցվող պահպանված հիշողությունները, որոնք կիրառվում են ձեր բոլոր զրույցներում, կարող են փոխանցվել նպատակային աշխատատարածք։

  • Ձեր Business աշխատատարածքում արդեն պահպանված հիշողությունները մնում են անփոփոխ։

  • Նախագծով կամ այլ սահմանափակ համատեքստով սահմանափակված հիշողությունները չեն ներառվում պահպանված հիշողությունների այս փոխանցման մեջ։

  • Տեղափոխումից հետո ChatGPT-ի կողմից հիշողության օգտագործումը կախված է ձեր կարգավորումներից և աշխատատարածքի կառավարման կարգավորումներից։ Պահպանված հիշողությունների փոխանցումը չի միացնում «Հիշողություն» գործառույթը։

Միաձուլումը վերջնական է և հնարավոր չէ հետարկել։ Ձեր անձնական աշխատատարածքն ապաակտիվացվում է և այլևս չի ցուցադրվում աշխատատարածքների փոխարկիչում, սակայն միաձուլման ընթացքում ձեր անձնական տվյալները չեն ջնջվում։ Աջակցվող բովանդակության, բացառությունների և հասանելիության նկատառումների համար տե՛ս՝ անձնական աշխատատարածքի տեղափոխման տարբերակները։

Եթե որոշեք չմիաձուլել, ձեր անձնական աշխատատարածքը, զրույցներն ու հիշողությունները կմնան ձեր Business աշխատատարածքից առանձին և գաղտնի։

Եթե իմ աշխատատարածքն ապաակտիվացվի, հիշողություններս կջնջվե՞ն։

Ոչ։ Ապաակտիվացումն ինքնին չի ջնջում զրույցները կամ հիշողությունները։ Քանի դեռ Business աշխատատարածքն ապաակտիվացված է՝

  • Անդամները չեն կարող մուտք գործել դրա զրույցներ կամ հիշողություններ։

  • Աշխատատարածքի վերաակտիվացումը վերականգնում է դրա անդամների հասանելիությունը։

  • Չեղարկումից հետո հասանելիությունը սովորաբար պահպանվում է մինչև ընթացիկ վճարային ժամանակահատվածի ավարտը։ Չհաջողված վճարումը կարող է հանգեցնել ապաակտիվացման։

  • Աշխատատարածքի սեփականատերերը կարող են հետևել վերաակտիվացման հուշումներին՝ բաժանորդագրություն ձեռք բերելու կամ չվճարված հաշիվները մարելու համար։

Իմացեք ավելին աշխատատարածքի ապաակտիվացման մասին։

Եթե իմ աշխատատարածքը ջնջվի, հիշողություններս կջնջվե՞ն։

Այո։ Եթե Business աշխատատարածքը ընդմիշտ ջնջվի՝

  • Աշխատատարածքում առկա օգտատերերի բոլոր տվյալները, այդ թվում՝ զրույցներն ու հիշողությունները, նույնպես ընդմիշտ կջնջվեն։

  • Ջնջված տվյալները հնարավոր չէ վերականգնել։

Կարո՞ղ եմ իմ հաշվի հիշողությունները կիսել իմ աշխատատարածքի մյուս անդամների հետ։

Ոչ։ Հիշողությունները՝

  • Կապված են յուրաքանչյուր անհատական հաշվի հետ։

  • Չեն կարող փոխանցվել այլ օգտատերերի, նույնիսկ նույն Business աշխատատարածքում։

Կարո՞ղ եմ իմ Business աշխատատարածքում անջատել անհատականացման և հիշողության գործառույթները։

Այո։ «Հիշողություն» գործառույթի և անհատականացման կարգավորումները հասանելի են թե՛ օգտատիրոջ, թե՛ աշխատատարածքի մակարդակով՝

  • Առանձին օգտատերերը ցանկացած պահի կարող են իրենց կարգավորումներում անջատել «Հիշողություն» գործառույթը։

  • Աշխատատարածքի սեփականատերերը կարող են որոշել՝ արդյոք անհատականացման և հիշողության գործառույթները հասանելի կլինեն ամբողջ աշխատատարածքում։ Եթե աշխատատարածքի սեփականատերն անջատի «Հիշողություն» գործառույթն ամբողջ աշխատատարածքի համար, այդ աշխատատարածքի անդամների պահպանված հիշողությունները կջնջվեն։

Ձեր մոդելները վարժեցնո՞ւմ եք՝ օգտագործելով հիշողությունները։

Ոչ։ ChatGPT Business-ը գործում է OpenAI-ի Բիզնեսի պայմանների և Ձեռնարկությունների գաղտնիության քաղաքականության համաձայն։ Լռելյայն՝

  • Աշխատատարածքի տվյալները, այդ թվում՝ զրույցներն ու հիշողությունները, չեն օգտագործվում OpenAI-ի մոդելները վարժեցնելու համար։

Իմացեք ավելին ձեր տվյալների գաղտնիության ընտրանքների մասին։

Այս հոդվածն օգտակա՞ր էր։