Funkciju Atmiņa varat pārvaldīt ar diviem iestatījumiem.
Izmantot saglabātās atmiņas: tā ir informācija, ko esat skaidri lūdzis ChatGPT atcerēties, piemēram, jūsu vārds, iecienītākā krāsa vai uztura izvēles.
Izmantot tērzēšanas vēsturi: ChatGPT var izmantot arī informāciju no iepriekšējām tērzēšanas sarunām, lai turpmākās sarunas būtu noderīgākas. Piemēram, ja reiz teicāt, ka jums garšo taizemiešu ēdieni, tas var tikt ņemts vērā nākamreiz, kad jautāsiet: „Ko man ēst pusdienās?” ChatGPT neatceras katru iepriekšējo tērzēšanas sarunu detaļu, tāpēc saglabājiet atmiņās visu, ko vēlaties, lai tas vienmēr paturētu prātā.
Ja šie iestatījumi ir pieejami jūsu kontam, varat izvēlēties, kurus atmiņas iestatījumus izmantot. Saistītā pusaudža kontā vecāks vai aizbildnis var pārvaldīt saglabāto atmiņu izmantošanu sadaļā Vecāku kontrole.
Kad ir ieslēgta tērzēšanas vēstures izmantošana, ChatGPT izmantos jūsu iepriekšējās sarunas, lai atsauktu atmiņā jūsu sniegto noderīgo informāciju. Šī informācija palīdz izprast jūsu intereses un izvēles, lai turpmākās tērzēšanas sarunas būtu personalizētākas un atbilstošākas. Tāpat kā pielāgoto norādījumu gadījumā, kad šis iestatījums ir ieslēgts, jaunām sarunām var tikt pievienota atbilstoša informācija no iepriekšējām sarunām. Tā kā ChatGPT nesaglabā katru iepriekšējo tērzēšanas sarunu detaļu, izmantojiet saglabātās atmiņas visam, ko vēlaties, lai tas vienmēr atcerētos.
Kā ieslēgt vai izslēgt tērzēšanas vēstures izmantošanu?
Tērzēšanas vēstures izmantošanu jebkurā brīdī varat ieslēgt vai izslēgt, noklikšķinot uz sava profila ikonas > Iestatījumi > Personalizēšana:
Izslēdzot saglabātās atmiņas, jau iegaumētā informācija netiks dzēsta. Arī dzēšot tērzēšanu, netiek dzēstas tajā saglabātās atmiņas. Lai pārvaldītu saglabātās atmiņas, atveriet Iestatījumi > Personalizēšana > Atmiņas kopsavilkums, noklikšķiniet uz Pārvaldīt un pēc tam izmantojiet uzvednes, lai atjauninātu vai pielāgotu savas atmiņas. Ja nepieciešams, tur izvēlieties Dzēst un izslēgt atmiņu.
Lai pilnībā noņemtu kādu informāciju, izdzēsiet gan saglabāto atmiņu iestatījumos, gan tērzēšanu, kurā to sākotnēji kopīgojāt.
