OpenAI
Šo lapu tulkoja mašīntulks. Skatīt oriģinālo rakstu angļu valodā.

Atmiņas BUJ (Business versija)

Uzziniet, kā atmiņa darbojas pakalpojumā ChatGPT Business, tostarp par personīgās darbvietas migrēšanu, darbvietas deaktivizēšanu un iestatījumu pārvaldību.

Atjaunināts: 9 days ago

Pārskats

Organizācijas un uzņēmumi, kas izmanto ChatGPT Business, tagad var uzlabot lietošanas pieredzi ar atmiņām. Atmiņa ļauj ChatGPT atcerēties sarunās kopīgoto informāciju un laika gaitā sniegt personalizētākas un atbilstošākas atbildes.


Uzziniet vairāk par atmiņas darbību.

Vai manas saglabātās atmiņas tiks pārsūtītas, ja apvienošu savu personīgo darbvietu ar Business darbvietu?

Uz galamērķa darbvietu var pārsūtīt atbalstītās saglabātās atmiņas, kas attiecas uz visām jūsu sarunām.

  • Jūsu Business darbvietā jau saglabātās atmiņas tiek paturētas.

  • Šajā saglabāto atmiņu pārsūtīšanā netiek iekļautas atmiņas, kas attiecas tikai uz projektu vai citu ierobežotu kontekstu.

  • Tas, vai ChatGPT pēc migrēšanas izmanto atmiņu, ir atkarīgs no jūsu iestatījumiem un darbvietas pārvaldības iestatījumiem. Saglabāto atmiņu pārsūtīšana neieslēdz funkciju Atmiņa.

Apvienošana ir neatgriezeniska, un to nevar atsaukt. Jūsu personīgā darbvieta tiek deaktivizēta un vairs netiek rādīta darbvietu pārslēdzējā, taču apvienošanas laikā jūsu personīgie dati netiek dzēsti. Informāciju par atbalstīto saturu, izņēmumiem un piekļuves apsvērumiem skatiet sadaļā Personīgās darbvietas migrēšanas iespējas.

Ja izvēlēsieties neapvienot darbvietas, jūsu personīgā darbvieta, sarunas un atmiņas paliks nodalītas no Business darbvietas un privātas.

Vai manas atmiņas tiks dzēstas, ja mana darbvieta tiks deaktivizēta?

Nē. Deaktivizēšana pati par sevi neizdzēš sarunas vai atmiņas. Kamēr Business darbvieta ir deaktivizēta:

  • dalībnieki nevar piekļūt tās sarunām vai atmiņām;

  • darbvietas atkārtota aktivizēšana atjauno tās dalībnieku piekļuvi.

  • Pēc abonementa atcelšanas piekļuve parasti saglabājas līdz pašreizējā norēķinu perioda beigām. Neizdevies maksājums var izraisīt deaktivizēšanu.

  • Darbvietas īpašnieki var izpildīt atkārtotas aktivizēšanas norādījumus, lai iegādātos abonementu vai apmaksātu neapmaksātos rēķinus.

Uzziniet vairāk par darbvietas deaktivizēšanu.

Vai manas atmiņas tiks dzēstas, ja mana darbvieta tiks dzēsta?

Jā. Ja Business darbvieta tiek neatgriezeniski dzēsta:

  • tiek neatgriezeniski dzēsti arī visi darbvietā esošie lietotāju dati, tostarp sarunas un atmiņas.

  • Dzēstos datus nevar atgūt.

Vai sava konta atmiņas varu kopīgot ar citiem savas darbvietas dalībniekiem?

Nē. Atmiņas ir:

  • piesaistītas katram individuālajam kontam;

  • tās nevar nodot citiem lietotājiem — pat tajā pašā Business darbvietā.

Vai savā Business darbvietā varu deaktivizēt personalizēšanas un atmiņas funkcijas?

Jā. Atmiņas un personalizēšanas pārvaldības iespējas ir pieejamas gan lietotāja, gan darbvietas līmenī:

  • Katrs lietotājs jebkurā laikā iestatījumos var izslēgt funkciju Atmiņa.

  • Darbvietas īpašnieki var noteikt, vai personalizēšanas un atmiņas funkcijas ir pieejamas visā darbvietā. Ja darbvietas īpašnieks izslēdz funkciju Atmiņa visai darbvietai, tiek dzēstas šīs darbvietas dalībnieku saglabātās atmiņas.

Vai savu modeļu apmācībai izmantojat atmiņas?

Nē. Uz ChatGPT Business attiecas OpenAI uzņēmējdarbības noteikumi un uzņēmumu konfidencialitātes politika. Pēc noklusējuma:

  • Darbvietas dati, tostarp sarunas un atmiņas, netiek izmantoti OpenAI modeļu apmācībai.

Uzziniet vairāk par datu konfidencialitātes iespējām.

Vai šis raksts bija noderīgs?