OpenAI
Энэ хуудсыг машинаар орчуулсан. Англи хэл дээрх нийтлэлийн эх хувилбарыг үзнэ үү.

Дурсамжийн түгээмэл асуулт (Business хувилбар)

ChatGPT Business дахь дурсамжийн ажиллагаа, хувийн ажлын талбарыг шилжүүлэх, ажлын талбарыг идэвхгүй болгох болон тохиргоог удирдах талаар мэдэж аваарай.

Шинэчилсэн: 4 days ago

Ерөнхий тойм

ChatGPT Business ашигладаг байгууллага, бизнесүүд одоо дурсамжийн тусламжтайгаар хэрэглээгээ сайжруулах боломжтой. Дурсамж нь харилцан ярианы үеэр хуваалцсан мэдээллийг ChatGPT-д санаж, цаашид илүү хувийн, хамааралтай хариулт өгөх боломж олгодог.


Дурсамж хэрхэн ажилладаг талаар дэлгэрэнгүй үзэх.

Хувийн ажлын талбараа Business-т нэгтгэвэл хадгалсан дурсамжууд шилжих үү?

Таны бүх чатад хамаарах, дэмжигдсэн хадгалсан дурсамжуудыг зорилтот ажлын талбар руу шилжүүлэх боломжтой.

  • Таны Business ажлын талбарт өмнө нь хадгалсан дурсамжууд хэвээр үлдэнэ.

  • Зөвхөн төсөл эсвэл өөр хязгаарлагдмал хүрээнд хамаарах дурсамжуудыг энэхүү хадгалсан дурсамжийн шилжүүлэгт оруулахгүй.

  • Шилжүүлсний дараа ChatGPT дурсамж ашиглах эсэх нь таны тохиргоо болон ажлын талбарын хяналтаас хамаарна. Хадгалсан дурсамжуудыг шилжүүлснээр Дурсамж автоматаар идэвхжихгүй.

Нэгтгэл нь байнгын бөгөөд буцаах боломжгүй. Таны хувийн ажлын талбар идэвхгүй болж, ажлын талбар солигчид харагдахаа болино. Гэхдээ нэгтгэх явцад таны хувийн өгөгдлийг устгахгүй. Дэмжигдсэн контент, хасагдах зүйлс болон хандалтын талаарх мэдээллийг хувийн ажлын талбарыг шилжүүлэх сонголтууд хэсгээс үзнэ үү.

Хэрэв та нэгтгэхгүй бол хувийн ажлын талбар, харилцан яриа, дурсамжууд тань Business ажлын талбараас тусдаа, нууц хэвээр үлдэнэ.

Миний ажлын талбарыг идэвхгүй болговол дурсамжууд устах уу?

Үгүй. Идэвхгүй болгох нь өөрөө харилцан яриа эсвэл дурсамжийг устгахгүй. Business ажлын талбар идэвхгүй байх үед:

  • Гишүүд тухайн ажлын талбарын харилцан яриа, дурсамжид хандах боломжгүй.

  • Ажлын талбарыг дахин идэвхжүүлснээр гишүүдийн хандах эрх сэргэнэ.

  • Цуцалсны дараа одоогийн тооцооны хугацаа дуустал хандах эрх хэвийн үргэлжилнэ. Төлбөр амжилтгүй болбол ажлын талбарыг идэвхгүй болгож болзошгүй.

  • Ажлын талбарын эзэмшигчид дахин идэвхжүүлэх зааврыг дагаж захиалга авах эсвэл төлөгдөөгүй нэхэмжлэхүүдээ төлөх боломжтой.

Ажлын талбарыг идэвхгүй болгох талаар дэлгэрэнгүй үзэх.

Миний ажлын талбарыг устгавал дурсамжууд мөн устах уу?

Тийм. Business ажлын талбарыг бүрмөсөн устгавал:

  • Харилцан яриа, дурсамж зэрэг ажлын талбар дахь хэрэглэгчийн бүх өгөгдлийг мөн бүрмөсөн устгана.

  • Устгасан өгөгдлийг сэргээх боломжгүй.

Би бүртгэлийнхээ дурсамжийг ажлын талбарынхаа бусад гишүүнтэй хуваалцаж болох уу?

Үгүй. Дурсамжууд нь:

  • Хэрэглэгч бүрийн бүртгэлтэй тус тусад нь холбогдоно.

  • Нэг Business ажлын талбарт байсан ч бусад хэрэглэгчид шилжүүлэх боломжгүй.

Business ажлын талбарынхаа хувийн тохируулга болон дурсамжийн онцлогуудыг идэвхгүй болгож болох уу?

Тийм. Дурсамж болон хувийн тохируулгын удирдлага нь хэрэглэгч, ажлын талбарын аль алины түвшинд боломжтой:

  • Хэрэглэгч бүр Тохиргоогоороо дамжуулан Дурсамжийг хүссэн үедээ идэвхгүй болгож болно.

  • Ажлын талбарын эзэмшигчид хувийн тохируулга болон дурсамжийн онцлогуудыг ажлын талбар даяар ашиглах боломжтой эсэхийг удирдаж болно. Ажлын талбарын эзэмшигч тухайн ажлын талбарын Дурсамжийг унтраавал гишүүдийн хадгалсан дурсамжууд устна.

Та загваруудаа дурсамж ашиглан сургадаг уу?

Үгүй. ChatGPT Business нь OpenAI-ийн Бизнесийн нөхцөл болон Байгууллагын нууцлалын бодлогыг мөрддөг. Өгөгдмөл тохиргоогоор:

  • Харилцан яриа, дурсамж зэрэг ажлын талбарын өгөгдлийг OpenAI-ийн загваруудыг сургахад ашигладаггүй.

Өгөгдлийн нууцлалын сонголтуудын талаар дэлгэрэнгүй үзэх.

Энэ нийтлэл танд тус болсон уу?