ChatGPT-profilen din samler navnet, bildet og aktiviteten din samt Sites du velger å vise frem. Du kan holde den personlige profilen din privat eller dele den offentlig. I ChatGPT Business styrer innstillingene for arbeidsområdet om kolleger kan se profilen din i arbeidsområdet.
Delbare profiler er tilgjengelige i alle land. På nett og i skrivebordsappen kan du dele profilen din og se eller legge til Sites i porteføljen din. Porteføljen er ikke tilgjengelig på mobil. Delbare profiler for ChatGPT Enterprise kommer snart.
Åpne og tilpass profilen din
Logg inn på ChatGPT og gå til chatgpt.com/profile.
Du kan redigere visningsnavnet, brukernavnet, profilbildet og biografien din. Den personlige profilen og Business-profilene dine bruker samme navn, brukernavn og bilde, mens hvert arbeidsområde har egen aktivitet, portefølje og delingsinnstillinger.
Du kan også tilpasse profilens tema og oppsett og velge hvilke seksjoner som skal vises. Disse valgene lagres separat for profilen i hvert arbeidsområde.
For å se eller administrere profilen din i et annet arbeidsområde bytter du til det arbeidsområdet i ChatGPT.
Del den personlige profilen din
Den personlige profilen din er privat som standard. Hvis deling er tilgjengelig for deg, åpner du profilen din, velger Del øverst til høyre og setter delingsnivået til offentlig. Se gjennom informasjonen på profilen din før du deler lenken. Delte profiler viser ikke samtaletitler eller samtaleinnhold.
Profillenken din bruker brukernavnet ditt i dette formatet: https://chatgpt.com/u/your-username. Hvis du endrer brukernavnet ditt, slutter den gamle profillenken å fungere. Del lenken med det nye brukernavnet ditt i stedet.
Man må logge inn på ChatGPT for å se en profil. Hvis den personlige profilen din er offentlig, kan alle som er logget inn på ChatGPT, se den.
For å gjøre den personlige profilen din privat igjen velger du Del øverst til høyre på profilen og velger å gjøre den privat.
Profiler i ChatGPT Business
Business-profiler deles som standard med andre medlemmer i samme arbeidsområde. Administratorer for arbeidsområdet kan endre delingsnivået under Innstillinger for arbeidsområde > Tillatelser og roller > Medlemsprofiler. Der kan de også gjøre alle medlemsprofiler private. Medlemmer kan ikke selv endre delingsnivået for profilen sin i arbeidsområdet.
For å se en kollegas Business-profil bytter du til arbeidsområdet dere deler. Du kan se den når deling i arbeidsområdet er aktivert. Personer utenfor arbeidsområdet kan ikke se Business-profilene der.
Den personlige profilen din har egne delingsinnstillinger. Selv om du gjør den offentlig, blir ikke aktiviteten eller porteføljen din i Business-arbeidsområdet offentlig.
Profillenken din kan vise ulike profiler avhengig av hvilket arbeidsområde den besøkende har valgt, og hvilken tilgang vedkommende har. Hvis noen ikke har tilgang til Business-profilen din, kan de få se den personlige profilen din hvis den er offentlig.
Forstå aktiviteten på profilen din
Profilen din kan vise antall meldinger i Chat, tokenbruk i Work og Codex og hvor mange dager på rad du har vært aktiv. Antall meldinger og tokenbruk vises separat.
Aktiviteten vises som daglige, ukentlige og samlede totaler. Antall aktive dager på rad er basert på tokenbruk i Work eller Codex. Meldinger i Chat teller ikke med i rekken av aktive dager.
Programtilleggene du bruker mest, vises i en egen seksjon.
Aktiviteten som vises, tilhører arbeidsområdet du ser på. Bytt arbeidsområde for å se aktivitet fra et annet arbeidsområde.
Vis frem dine Sites
Du kan vise frem opptil 12 Sites du eier, på hver profil.
For å legge til en side i porteføljen din velger du en av dine Sites fra profilen din. Du kan også legge til en offentlig side via sidens delingsalternativer.
Siden må tilhøre samme arbeidsområde som profilen og være tilgjengelig for dem som kan se profilen:
Offentlig personlig profil: Siden må være offentlig.
Delt Business-profil: Siden må være tilgjengelig for hele arbeidsområdet eller være offentlig.
Privat profil: Du kan legge til en side du eier og har tilgang til, også en som bare er delt med utvalgte personer eller grupper.
Å legge til en side i porteføljen din endrer ikke hvem som har tilgang til den. Hvis sidens tillatelser endres slik at de som ser profilen din, ikke lenger har tilgang til siden, slutter den å vises på den delte profilen.
Du kan fjerne en side fra porteføljen din eller endre rekkefølgen på Sites du viser frem.
Sites som bare er delt med utvalgte personer eller grupper, kan ikke vises på en offentlig profil eller en profil som er delt med arbeidsområdet. Hvis en side slettes eller overføres til en annen eier, fjernes den fra porteføljen din.
Vanlige spørsmål
Kan jeg dele ferdigheter på den personlige profilen min?
Du kan ikke dele ferdigheter på en personlig profil.
Kan jeg blokkere bestemte personer fra å se profilen min?
Du kan ikke blokkere bestemte personer fra å se profilen din. Gjør den personlige profilen din privat for å slutte å dele den offentlig.
Hvorfor er et brukernavn utilgjengelig når jeg ikke finner en profil som bruker det?
Et brukernavn kan være opptatt selv om du ikke kan se profilen som bruker det.
