Prezentare generală
Ștergerea contului ChatGPT este definitivă. Înainte de a continua, consultați opțiunile de ștergere disponibile și consecințele asupra abonamentului sau contului.
Luați în considerare alte opțiuni înainte de a vă șterge contul
Ștergerea contului este definitivă. Dacă doriți doar să opriți plățile, să vă schimbați adresa de e-mail sau metoda de conectare ori să eliminați o conversație, este posibil să puteți face acest lucru fără să vă ștergeți contul.
Pentru a opri plățile, consultați: Anularea abonamentului ChatGPT.
Pentru a vă schimba adresa de e-mail sau a consulta opțiunile de conectare, vedeți: Cum să vă schimbați adresa de e-mail.
Pentru a elimina o conversație, consultați: Ștergerea și arhivarea conversațiilor în ChatGPT.
Pentru a consulta opțiunile disponibile de control al memoriei, vedeți: Memorie în ChatGPT.
Aflați ce se întâmplă când vă ștergeți contul
După ștergerea contului, nu îl veți mai putea folosi pentru a accesa serviciile OpenAI, inclusiv ChatGPT și API-ul. Dacă vă ștergeți contul, vă vom șterge datele în decurs de 30 de zile. Totuși, putem păstra mai mult timp un set limitat de date dacă legea impune sau permite acest lucru.
Înainte de a vă șterge contul, verificați abonamentele facturate prin Apple App Store sau Google Play. Ștergerea contului nu anulează un abonament Apple. Înainte de a vă șterge contul, anulați orice abonament mobil pe care nu îl mai doriți. Pentru instrucțiuni, consultați: Anularea abonamentului ChatGPT.
Verifică-ți contul de reclame înainte de ștergere
Dacă adresa de e-mail a contului tău OpenAI este folosită și pentru accesarea unui cont de reclame, ștergerea contului OpenAI te poate împiedica să accesezi sau să gestionezi acel cont de reclame. Este posibil ca ștergerea contului OpenAI să nu întrerupă sau să anuleze campaniile publicitare active, care ar putea continua să afișeze reclame și să genereze costuri.
Înainte de a-ți șterge contul:
Întrerupe sau încheie toate campaniile active din Manager de reclame.
Asigură-te că un alt utilizator autorizat, cu permisiunile corespunzătoare, poate accesa contul de reclame.
Dacă ești singura persoană care are acces, contactează echipa de asistență înainte de a-ți șterge contul OpenAI.
Dacă doriți doar să vă anulați abonamentul ChatGPT, consultați: Anularea abonamentului ChatGPT. Ștergerea contului anulează abonamentele facturate direct de ChatGPT. Înainte de a vă șterge contul, verificați și anulați orice abonament Apple App Store sau Google Play pe care nu îl mai doriți.
Ștergeți-vă contul OpenAI
Ștergeți-vă contul direct din ChatGPT. Dacă nu vă puteți conecta, folosiți Portalul de confidențialitate pentru a trimite o solicitare de ștergere verificată.
Ștergerea contului prin autoservire nu este disponibilă în spațiile de lucru ChatGPT Business, Enterprise, Edu sau ChatGPT pentru asistență medicală. Contactați organizația pentru ajutor cu un cont gestionat.
Ștergeți-vă contul din ChatGPT
ChatGPT pe web
Deschideți meniul contului și selectați Setări.
Selectați Cont.
Lângă Șterge contul, selectați Șterge.
Introduceți adresa de e-mail sau numărul de telefon al contului și tastați DELETE când vi se solicită.
Selectați Șterge-mi definitiv contul.
Aplicații mobile (iOS și Android)
Pentru instrucțiuni specifice dispozitivului, consultați:
Ștergeți-vă contul prin Portalul de confidențialitate
Dacă nu vă puteți conecta la ChatGPT, trimiteți o solicitare de ștergere prin Portalul de confidențialitate:
Accesați Portalul de confidențialitate.
Selectați Trimite o solicitare privind confidențialitatea.
Selectați Am un cont ChatGPT personal.
Selectați Șterge contul meu ChatGPT, apoi urmați pașii de verificare.
Trebuie să puteți verifica adresa de e-mail sau numărul de telefon asociat deja contului. Dacă nu puteți accesa niciuna dintre acestea sau dacă verificarea nu poate fi finalizată pentru un cont dezactivat asociat numai unui număr de telefon, contactați Asistența OpenAI pentru verificarea calității de proprietar.
Aflați ce se întâmplă cu datele dvs.
Conversații șterse și arhivate
Conversațiile șterse sunt eliminate definitiv din sistemele OpenAI în decurs de 30 de zile, cu excepția cazului în care au fost deja dezidentificate și disociate de contul dvs. sau trebuie păstrate din motive juridice ori de securitate.
Nu puteți recupera o conversație ștearsă. Pentru a elimina o conversație din bara laterală fără să o ștergeți, arhivați-o.
Conversațiilor arhivate li se aplică aceleași reguli de păstrare ca celorlalte conversații salvate. Puteți gestiona conversațiile arhivate din Setări.
Pentru mai multe informații, consultați: Ștergerea și arhivarea conversațiilor în ChatGPT.
Ștergerea Memoriei
Opțiunile de control al memoriei depind de contul dvs. și de versiunea funcției disponibile. Pentru a vedea opțiunile disponibile pentru contul dvs., deschideți Setări și selectați Personalizare. Pentru mai multe informații, consultați: Memorie în ChatGPT.
Îmbunătățirea modelelor și datele comerciale
În cazul conturilor ChatGPT personale, conținutul eligibil poate fi folosit pentru a îmbunătăți modelele OpenAI, în funcție de setările dvs. Pentru mai multe informații, consultați: Cum sunt folosite datele dvs. pentru îmbunătățirea performanței modelelor.
În mod implicit, OpenAI nu folosește conținutul din spațiile de lucru ChatGPT Business, Enterprise, Edu sau ChatGPT pentru asistență medicală și nici din Platforma API pentru a-și antrena modelele. Pentru mai multe informații, consultați: Confidențialitatea pentru companii.
Întrebări frecvente
Îmi pot refolosi adresa de e-mail după ștergerea contului?
Da. După 30 de zile, puteți crea un cont nou folosind aceeași adresă de e-mail, cu condiția ca vechiul cont să fi fost șters complet, nu dezactivat.
Îmi pot reactiva contul după ce a fost șters?
Nu. Conturile șterse nu pot fi reactivate, dar după 30 de zile puteți crea un cont nou cu aceeași adresă de e-mail.
Pentru a crea un cont nou, selectați Înregistrați-vă pe pagina de conectare ChatGPT sau Platforma API. Rețineți următoarele limite:
Adrese de e-mail: Puteți folosi aceeași adresă de e-mail după 30 de zile.
Numere de telefon: un număr de telefon poate verifica prima cheie API pentru cel mult trei conturi. Ștergerea unui cont nu resetează această limită de verificare API, chiar dacă numărul poate fi refolosit pentru un cont ChatGPT nou după 30 de zile.
Verificarea prin telefon nu este necesară pentru crearea unui cont OpenAI.
Verificarea prin telefon este necesară pentru ca un cont nou să își poată genera prima cheie API pe platform.openai.com.
Notă: Nu permitem reactivarea adreselor de e-mail asociate anterior unei organizații Enterprise sau dezactivate din cauza încălcării condițiilor ori politicilor noastre.
Pot folosi în continuare ChatGPT fără să mă conectez?
Da. Pentru a salva o conversație, conectați-vă sau creați un cont. Când nu sunteți conectat, ChatGPT permite câte o singură conversație. Pentru mai multe informații, consultați: Pagina de pornire ChatGPT.
De câte ori îmi pot folosi numărul de telefon pentru verificarea API?
Verificarea prin telefon este necesară când generați prima cheie API, nu când creați un cont ChatGPT.
Un număr de telefon poate verifica prima cheie API pentru cel mult trei conturi.
Ștergerea unui cont nu resetează această limită de verificare API.
Cu unele excepții, le permitem utilizatorilor care și-au șters contul ChatGPT să se înregistreze din nou cu același număr de telefon. Dacă v-ați șters definitiv contul personal ChatGPT, iar acesta nu a fost dezactivat pentru încălcarea condițiilor sau politicilor noastre, vom elimina numărul de telefon din sistem după 30 de zile. După aceea, vă puteți înregistra din nou cu același număr.
Pentru mai multe informații, consultați: Cerințe privind verificarea prin telefon.
Îmi pot schimba metoda de autentificare după ștergerea contului?
Ștergerea contului nu vă permite să schimbați metoda de conectare.
Dacă v-ați înregistrat inițial prin Google, Apple sau Microsoft, este posibil să puteți adăuga o parolă fără să vă ștergeți contul.
Deschideți Setări și selectați Securitate și conectare. Dacă lângă Parolă apare Adaugă, selectați Adaugă și urmați instrucțiunile.
Dacă aceste opțiuni nu sunt disponibile, este posibil ca acest cont să nu fie eligibil.
De ce apare eroarea "Nu aveți un cont, deoarece acesta a fost șters sau dezactivat"?
Această eroare indică faptul că a fost șters sau dezactivat contul asociat adresei dvs. de e-mail.

Dacă v-ați șters singur contul, acesta nu poate fi restabilit. Dacă nu dvs. l-ați șters, verificați dacă ați primit prin e-mail instrucțiuni despre dezactivarea contului, verificarea vârstei sau o problemă legată de politici. Un cont dezactivat nu se reactivează după 30 de zile.
Pentru ajutor privind un cont dezactivat, consultați: De ce a fost dezactivat contul meu OpenAI?
Pentru mai multe informații, consultați: Crearea unui cont ChatGPT nou după ștergere.
