Prezentare generală
Organizațiile și companiile care folosesc ChatGPT Business pot utiliza acum memoriile pentru a-și îmbunătăți experiența. Memorie îi permite aplicației ChatGPT să rețină informațiile împărtășite în conversații și să ofere în timp răspunsuri mai personalizate și mai relevante.
Aflați mai multe despre cum funcționează memoria.
Dacă îmi unesc spațiul de lucru personal cu Business, vor fi transferate memoriile mele salvate?
Memoriile salvate compatibile care se aplică în toate conversațiile pot fi transferate în spațiul de lucru de destinație.
Memoriile salvate existente în spațiul dvs. de lucru Business sunt păstrate.
Memoriile limitate la un proiect sau la alt context restricționat nu sunt incluse în acest transfer al memoriilor salvate.
Folosirea memoriei de către ChatGPT după migrare depinde de setările dvs. și de controalele spațiului de lucru. Transferarea memoriilor salvate nu activează Memorie.
Unirea este permanentă și nu poate fi anulată. Spațiul dvs. de lucru personal este dezactivat și nu mai apare în selectorul de spații de lucru, însă datele dvs. personale nu sunt șterse în urma unirii. Pentru informații despre conținutul compatibil, excluderi și acces, consultați: opțiunile de migrare a spațiului de lucru personal.
Dacă alegeți să nu le uniți, spațiul de lucru personal, conversațiile și memoriile dvs. vor rămâne separate de spațiul de lucru Business și private.
Dacă spațiul meu de lucru este dezactivat, memoriile mele vor fi șterse?
Nu. Dezactivarea în sine nu șterge conversațiile sau memoriile. Cât timp un spațiu de lucru Business este dezactivat:
Membrii nu îi pot accesa conversațiile sau memoriile.
Reactivarea spațiului de lucru restabilește accesul membrilor acestuia.
După anulare, accesul continuă de regulă până la sfârșitul perioadei curente de facturare. O plată nereușită poate duce la dezactivare.
Proprietarii spațiului de lucru pot urma instrucțiunile de reactivare pentru a cumpăra un abonament sau a achita facturile restante.
Dacă spațiul meu de lucru este șters, vor fi șterse și memoriile mele?
Da. Dacă un spațiu de lucru Business este șters definitiv:
Toate datele utilizatorilor din spațiul de lucru, inclusiv conversațiile și memoriile, vor fi șterse definitiv.
Datele șterse nu pot fi recuperate.
Pot partaja memoriile din contul meu cu alți membri ai spațiului meu de lucru?
Nu. Memoriile sunt:
Asociate fiecărui cont în parte.
Nu pot fi transferate altor utilizatori, nici măcar în cadrul aceluiași spațiu de lucru Business.
Pot dezactiva funcțiile de personalizare și memorie pentru spațiul meu de lucru Business?
Da. Controalele pentru Memorie și personalizare sunt disponibile atât la nivel de utilizator, cât și la nivel de spațiu de lucru:
Utilizatorii pot dezactiva oricând Memorie din Setări.
Proprietarii spațiului de lucru pot stabili dacă funcțiile de personalizare și memorie sunt disponibile în întregul spațiu de lucru. Dacă proprietarul dezactivează Memorie pentru spațiul de lucru, memoriile salvate existente ale membrilor spațiului respectiv sunt șterse.
Vă antrenați modelele folosind memorii?
Nu. ChatGPT Business respectă Condițiile pentru companii și politicile de confidențialitate pentru întreprinderi ale OpenAI. În mod implicit:
Datele din spațiul de lucru, inclusiv conversațiile și memoriile, nu sunt folosite pentru antrenarea modelelor OpenAI.
Aflați mai multe despre opțiunile de confidențialitate a datelor.
