Prehľad
Organizácie a firmy používajúce ChatGPT Business môžu teraz pomocou spomienok zlepšiť používanie služby. Pamäť umožňuje službe ChatGPT zapamätať si informácie zdieľané počas konverzácií a postupne poskytovať osobnejšie a relevantnejšie odpovede.
Ďalšie informácie o fungovaní pamäte.
Ak zlúčim svoj osobný pracovný priestor s Business, prenesú sa moje uložené spomienky?
Podporované uložené spomienky, ktoré sa používajú vo všetkých vašich konverzáciách, možno preniesť do cieľového pracovného priestoru.
Existujúce uložené spomienky vo vašom pracovnom priestore Business sa zachovajú.
Spomienky obmedzené na projekt alebo iný vymedzený kontext sa v rámci tohto prenosu uložených spomienok neprenesú.
To, či bude ChatGPT po migrácii používať pamäť, závisí od vašich nastavení a ovládacích prvkov pracovného priestoru. Prenosom uložených spomienok sa Pamäť nezapne.
Zlúčenie je trvalé a nemožno ho vrátiť späť. Váš osobný pracovný priestor sa deaktivuje a prestane sa zobrazovať v prepínači pracovných priestorov, no vaše osobné údaje sa v rámci zlúčenia neodstránia. Informácie o podporovanom obsahu, výnimkách a podmienkach prístupu nájdete v článku: možnosti migrácie osobného pracovného priestoru.
Ak sa rozhodnete pracovné priestory nezlúčiť, váš osobný pracovný priestor, konverzácie a spomienky zostanú oddelené a súkromné vo vzťahu k pracovnému priestoru Business.
Ak sa môj pracovný priestor deaktivuje, odstránia sa moje spomienky?
Nie. Samotnou deaktiváciou sa konverzácie ani spomienky neodstránia. Kým je pracovný priestor Business deaktivovaný:
Členovia nemajú prístup k jeho konverzáciám ani spomienkam.
Opätovnou aktiváciou pracovného priestoru sa obnoví prístup jeho členov.
Po zrušení predplatného prístup zvyčajne zostáva aktívny do konca aktuálneho fakturačného obdobia. Neúspešná platba môže viesť k deaktivácii.
Vlastníci pracovného priestoru ho môžu podľa pokynov na opätovnú aktiváciu predplatiť alebo uhradiť neuhradené faktúry.
Ak sa môj pracovný priestor odstráni, odstránia sa aj moje spomienky?
Áno. Ak sa pracovný priestor Business natrvalo odstráni:
Natrvalo sa odstránia aj všetky používateľské údaje v pracovnom priestore vrátane konverzácií a spomienok.
Odstránené údaje nemožno obnoviť.
Môžem zdieľať spomienky zo svojho účtu s ostatnými členmi pracovného priestoru?
Nie. Spomienky sú:
Prepojené s konkrétnym účtom.
Neprenosné na iných používateľov, a to ani v rámci rovnakého pracovného priestoru Business.
Môžem vo svojom pracovnom priestore Business vypnúť funkcie prispôsobenia a pamäte?
Áno. Ovládacie prvky pamäte a prispôsobenia sú k dispozícii na úrovni používateľa aj pracovného priestoru:
Jednotliví používatelia môžu Pamäť kedykoľvek vypnúť v Nastaveniach.
Vlastníci pracovného priestoru môžu určiť, či budú funkcie prispôsobenia a pamäte dostupné v celom pracovnom priestore. Ak vlastník pracovného priestoru vypne Pamäť pre celý pracovný priestor, existujúce uložené spomienky jeho členov sa odstránia.
Trénujete svoje modely pomocou spomienok?
Nie. ChatGPT Business sa riadi obchodnými podmienkami a zásadami ochrany súkromia pre podniky spoločnosti OpenAI. V predvolenom nastavení:
Údaje pracovného priestoru vrátane konverzácií a spomienok sa nepoužívajú na trénovanie modelov OpenAI.
