Pregled
Organizacije in podjetja, ki uporabljajo ChatGPT Business, lahko zdaj svojo izkušnjo izboljšajo s spomini. Spomin omogoča, da si ChatGPT zapomni informacije, ki jih delite med pogovori, in vam sčasoma zagotavlja bolj prilagojene in ustrezne odgovore.
Preberite več o delovanju spomina.
Ali se bodo moji shranjeni spomini prenesli, če svoj osebni delovni prostor združim z delovnim prostorom Business?
Podprte shranjene spomine, ki veljajo v vseh vaših klepetih, je mogoče prenesti v ciljni delovni prostor.
Obstoječi shranjeni spomini v vašem delovnem prostoru Business se ohranijo.
Spomini, omejeni na projekt ali drug omejen kontekst, niso vključeni v ta prenos shranjenih spominov.
Ali ChatGPT po selitvi uporablja spomin, je odvisno od vaših nastavitev in nastavitev delovnega prostora. Prenos shranjenih spominov ne vklopi Spomina.
Združitev je trajna in je ni mogoče razveljaviti. Vaš osebni delovni prostor se deaktivira in ni več prikazan v preklopniku delovnih prostorov, vendar se vaši osebni podatki ob združitvi ne izbrišejo. Za informacije o podprtih vsebinah, izjemah in vidikih dostopa glejte: možnosti selitve osebnega delovnega prostora.
Če se odločite, da delovnih prostorov ne boste združili, bodo vaš osebni delovni prostor, pogovori in spomini ostali ločeni od delovnega prostora Business ter mu ne bodo dostopni.
Ali bodo moji spomini izbrisani, če je moj delovni prostor deaktiviran?
Ne. Zgolj deaktivacija ne izbriše pogovorov ali spominov. Ko je delovni prostor Business deaktiviran:
Člani ne morejo dostopati do pogovorov ali spominov v njem.
Ponovna aktivacija delovnega prostora članom obnovi dostop.
Po preklicu se dostop običajno ohrani do konca trenutnega obračunskega obdobja. Neuspešno plačilo lahko privede do deaktivacije.
Lastniki delovnega prostora lahko sledijo navodilom za ponovno aktivacijo, da kupijo naročnino ali poravnajo morebitne neplačane račune.
Ali bodo moji spomini izbrisani, če je moj delovni prostor izbrisan?
Da. Če je delovni prostor Business trajno izbrisan:
Se trajno izbrišejo tudi vsi uporabniški podatki v delovnem prostoru, vključno s pogovori in spomini.
Izbrisanih podatkov ni mogoče obnoviti.
Ali lahko spomine iz svojega računa delim z drugimi člani delovnega prostora?
Ne. Za spomine velja:
Vezani so na posamezen račun.
Ni jih mogoče prenesti drugim uporabnikom, niti znotraj istega delovnega prostora Business.
Ali lahko za svoj delovni prostor Business izklopim funkcije prilagajanja in spomina?
Da. Nastavitve Spomina in prilagajanja so na voljo na ravni uporabnika in delovnega prostora:
Posamezni uporabniki lahko Spomin kadar koli izklopijo v Nastavitvah.
Lastniki delovnega prostora lahko določijo, ali so funkcije prilagajanja in spomina na voljo v celotnem delovnem prostoru. Če lastnik delovnega prostora izklopi Spomin za delovni prostor, se obstoječi shranjeni spomini članov v tem delovnem prostoru izbrišejo.
Ali svoje modele učite na podlagi spominov?
Ne. Za ChatGPT Business veljajo poslovni pogoji in pravilniki o zasebnosti za podjetja družbe OpenAI. Privzeto:
Podatki delovnega prostora, vključno s pogovori in spomini, se ne uporabljajo za učenje modelov OpenAI.
Preberite več o možnostih varovanja zasebnosti svojih podatkov.
