OpenAI
Kjo faqe u përkthye automatikisht. Shih artikullin origjinal në anglisht.

Pyetje të shpeshta për memorien (Versioni Business)

Mësoni si funksionon memoria me ChatGPT Business, duke përfshirë migrimin e hapësirës personale të punës, çaktivizimin e hapësirës së punës dhe menaxhimin e cilësimeve.

Përditësuar: 16 days ago

Përmbledhje

Organizatat dhe bizneset që përdorin ChatGPT Business tani mund të përdorin memoriet për të përmirësuar përvojën e tyre. Memoria i mundëson ChatGPT të mbajë mend informacionin e ndarë gjatë bisedave dhe, me kalimin e kohës, të japë përgjigje më të personalizuara e më të përshtatshme.


Mësoni më shumë se si funksionon memoria.

Nëse e bashkoj hapësirën time personale të punës me Business, a do të transferohen memoriet e mia të ruajtura?

Memoriet e ruajtura që mbështeten dhe zbatohen në të gjitha bisedat tuaja mund të transferohen në hapësirën e punës të destinacionit.

  • Memoriet ekzistuese të ruajtura në hapësirën tuaj të punës Business do të ruhen.

  • Memoriet e kufizuara te një projekt ose një kontekst tjetër i kufizuar nuk përfshihen në këtë transferim të memorieve të ruajtura.

  • Nëse ChatGPT do ta përdorë memorien pas migrimit, varet nga cilësimet tuaja dhe kontrollet e hapësirës suaj të punës. Transferimi i memorieve të ruajtura nuk e aktivizon memorien.

Bashkimi është i përhershëm dhe nuk mund të zhbëhet. Hapësira juaj personale e punës çaktivizohet dhe nuk shfaqet më në përzgjedhësin e hapësirave të punës, por të dhënat tuaja personale nuk fshihen gjatë bashkimit. Për përmbajtjen e mbështetur, përjashtimet dhe kushtet e qasjes, shihni: opsionet e migrimit të hapësirës personale të punës.

Nëse vendosni të mos i bashkoni, hapësira juaj personale e punës, bisedat dhe memoriet do të mbeten të ndara dhe private nga hapësira juaj e punës Business.

Nëse hapësira ime e punës çaktivizohet, a do të fshihen memoriet e mia?

Jo. Vetë çaktivizimi nuk i fshin bisedat ose memoriet. Kur një hapësirë pune Business është e çaktivizuar:

  • Anëtarët nuk mund të kenë qasje te bisedat ose memoriet e saj.

  • Riaktivizimi i hapësirës së punës ua rikthen qasjen anëtarëve të saj.

  • Pas anulimit, qasja zakonisht vazhdon deri në fund të periudhës aktuale të faturimit. Një pagesë e pasuksesshme mund të çojë në çaktivizim.

  • Pronarët e hapësirës së punës mund të ndjekin udhëzimet e riaktivizimit për të blerë një abonim ose për të paguar faturat e papaguara.

Mësoni më shumë rreth çaktivizimit të hapësirës së punës.

Nëse hapësira ime e punës fshihet, a do të fshihen edhe memoriet e mia?

Po. Nëse një hapësirë pune Business fshihet përgjithmonë:

  • Të gjitha të dhënat e përdoruesve brenda hapësirës së punës, duke përfshirë bisedat dhe memoriet, gjithashtu do të fshihen përgjithmonë.

  • Të dhënat e fshira nuk mund të rikuperohen.

A mund t'i ndaj memoriet nga llogaria ime me anëtarët e tjerë të hapësirës sime të punës?

Jo. Memoriet janë:

  • Të lidhura me secilën llogari individuale.

  • Të patransferueshme te përdoruesit e tjerë, edhe brenda së njëjtës hapësirë pune Business.

A mund t'i çaktivizoj veçoritë e personalizimit dhe memories për hapësirën time të punës Business?

Po. Kontrollet e memories dhe personalizimit ofrohen si në nivel përdoruesi, ashtu edhe në nivel hapësire pune:

  • Përdoruesit individualë mund ta çaktivizojnë memorien në çdo kohë përmes Cilësimeve.

  • Pronarët e hapësirës së punës mund të kontrollojnë nëse veçoritë e personalizimit dhe memories ofrohen në të gjithë hapësirën e punës. Nëse pronari e çaktivizon memorien për hapësirën e punës, memoriet ekzistuese të ruajtura të anëtarëve të asaj hapësire pune fshihen.

A i trajnoni modelet tuaja duke përdorur memoriet?

Jo. ChatGPT Business u nënshtrohet Kushteve të Biznesit dhe politikave të Privatësisë për Ndërmarrjet të OpenAI. Si parazgjedhje:

  • Të dhënat e hapësirës së punës, duke përfshirë bisedat dhe memoriet, nuk përdoren për të trajnuar modelet e OpenAI.

Mësoni më shumë rreth opsioneve të privatësisë së të dhënave tuaja.

A ishte i dobishëm ky artikull?