Översikt
Organisationer och företag som använder ChatGPT Business kan nu använda minnen för att förbättra upplevelsen. Med Minne kan ChatGPT komma ihåg information som delas i konversationer och med tiden ge mer personanpassade och relevanta svar.
Läs mer om hur minnen fungerar.
Överförs mina sparade minnen om jag slår ihop min personliga arbetsyta med Business?
Sparade minnen som stöds och gäller i alla dina chattar kan överföras till målarbetsytan.
Befintliga sparade minnen på din Business-arbetsyta behålls.
Minnen som är begränsade till ett projekt eller ett annat avgränsat sammanhang ingår inte i överföringen av sparade minnen.
Om ChatGPT använder minnen efter migreringen beror på dina inställningar och arbetsytans kontroller. Överföring av sparade minnen aktiverar inte Minne.
Sammanslagningen är permanent och kan inte ångras. Din personliga arbetsyta inaktiveras och visas inte längre i väljaren för arbetsytor, men dina personuppgifter raderas inte som en del av sammanslagningen. Information om innehåll som stöds, undantag och åtkomst finns här: alternativ för migrering av personliga arbetsytor.
Om du väljer att inte slå ihop dem förblir din personliga arbetsyta, dina konversationer och dina minnen åtskilda och privata från din Business-arbetsyta.
Raderas mina minnen om min arbetsyta inaktiveras?
Nej. En inaktivering i sig raderar inte konversationer eller minnen. När en Business-arbetsyta är inaktiverad:
Medlemmarna kommer inte åt dess konversationer eller minnen.
När arbetsytan återaktiveras får medlemmarna åtkomst igen.
Efter uppsägning fortsätter åtkomsten normalt till slutet av den aktuella faktureringsperioden. En misslyckad betalning kan leda till inaktivering.
Arbetsytans ägare kan följa anvisningarna för återaktivering för att köpa en prenumeration eller betala eventuella utestående fakturor.
Raderas mina minnen om min arbetsyta raderas?
Ja. Om en Business-arbetsyta raderas permanent:
Alla användardata på arbetsytan, inklusive konversationer och minnen, raderas också permanent.
Raderade data kan inte återställas.
Kan jag dela minnen från mitt konto med andra medlemmar på min arbetsyta?
Nej. Minnen:
Är knutna till varje enskilt konto.
Kan inte överföras till andra användare, inte ens inom samma Business-arbetsyta.
Kan jag inaktivera funktionerna för personanpassning och minnen på min Business-arbetsyta?
Ja. Kontroller för Minne och personanpassning finns både på användar- och arbetsytenivå:
Enskilda användare kan när som helst inaktivera Minne via Inställningar.
Arbetsytans ägare kan styra om funktioner för personanpassning och minnen ska vara tillgängliga på hela arbetsytan. Om en ägare inaktiverar Minne för arbetsytan raderas medlemmarnas befintliga sparade minnen på den arbetsytan.
Tränar ni era modeller på minnen?
Nej. ChatGPT Business följer OpenAI:s affärsvillkor och integritetspolicyer för företag. Som standard:
Data från arbetsytan, inklusive konversationer och minnen, används inte för att träna OpenAI:s modeller.
