Огляд
Організації та компанії, які використовують ChatGPT Business, тепер можуть покращити роботу за допомогою пам’яті. Памʼять дає ChatGPT змогу запам’ятовувати інформацію, якою ви ділитеся під час розмов, і з часом надавати більш персоналізовані та доречні відповіді.
Докладніше про те, як працює пам’ять.
Якщо я об’єднаю свій особистий робочий простір із Business, чи буде перенесено мої збережені спогади?
Підтримувані збережені спогади, які використовуються в усіх ваших чатах, можна перенести до цільового робочого простору.
Наявні збережені спогади у вашому робочому просторі Business буде збережено.
Збережені спогади, доступні лише в межах проєкту або іншого обмеженого контексту, не переносяться.
Чи використовуватиме ChatGPT пам’ять після перенесення, залежить від ваших налаштувань і засобів керування робочим простором. Перенесення збережених спогадів не вмикає Памʼять.
Об’єднання є незворотним, і його не можна скасувати. Ваш особистий робочий простір буде деактивовано, і він більше не відображатиметься в перемикачі робочих просторів, але ваші особисті дані не буде видалено внаслідок об’єднання. Інформацію про підтримуваний вміст, винятки й особливості доступу див. тут: варіанти перенесення особистого робочого простору.
Якщо ви вирішите не виконувати об’єднання, ваші особисті робочий простір, розмови та збережені спогади залишаться відокремленими й недоступними для вашого робочого простору Business.
Якщо мій робочий простір деактивують, чи буде видалено мої збережені спогади?
Ні. Сама деактивація не призводить до видалення розмов або збережених спогадів. Поки робочий простір Business деактивовано:
Учасники не мають доступу до його розмов або збережених спогадів.
Після повторної активації робочого простору доступ для його учасників відновлюється.
Після скасування підписки доступ зазвичай зберігається до кінця поточного розрахункового періоду. Невдалий платіж може призвести до деактивації.
Власники робочого простору можуть виконати вказівки щодо повторної активації, щоб придбати підписку або сплатити всі неоплачені рахунки.
Якщо мій робочий простір видалять, чи буде видалено мої збережені спогади?
Так. Якщо робочий простір Business видалено назавжди:
Усі дані користувачів у робочому просторі, зокрема розмови та збережені спогади, також буде видалено назавжди.
Видалені дані неможливо відновити.
Чи можу я ділитися збереженими спогадами зі свого облікового запису з іншими учасниками робочого простору?
Ні. Збережені спогади:
Прив’язані до окремого облікового запису.
Їх не можна передавати іншим користувачам, навіть у межах того самого робочого простору Business.
Чи можу я вимкнути функції персоналізації та пам’яті для свого робочого простору Business?
Так. Керувати пам’яттю та персоналізацією можна як на рівні користувача, так і на рівні робочого простору:
Окремі користувачі можуть будь-коли вимкнути Памʼять у налаштуваннях.
Власники робочого простору можуть керувати доступністю функцій персоналізації та пам’яті в усьому робочому просторі. Якщо власник вимкне Памʼять для робочого простору, наявні збережені спогади його учасників буде видалено.
Чи навчаєте ви свої моделі на даних із пам’яті?
Ні. На ChatGPT Business поширюються Умови використання для бізнесу та політики конфіденційності для підприємств OpenAI. За замовчуванням:
Дані робочого простору, зокрема розмови й збережені спогади, не використовуються для навчання моделей OpenAI.
Докладніше про доступні налаштування конфіденційності даних.
