Ano, vypnutí možnosti „vylepšovat model pro všechny“ znamená, že nové konverzace nebudou použity ke zlepšování našich modelů. Toto nastavení platí pro váš účet a není vázáno na konkrétní zařízení.
Synchronizuje se nastavení „Vylepšovat model pro všechny“ mezi webem a mobilními zařízeními?
Zjistěte, jak se nastavení „Zlepšovat model pro všechny“ používá na webu a ve vašich mobilních zařízeních.
Aktualizováno: 14 days ago
