Oversikt
Organisasjoner og bedrifter som bruker ChatGPT Business, kan nå bruke minner for å få en bedre opplevelse. Minne gjør at ChatGPT kan huske informasjon som deles i samtaler, og etter hvert gi mer personlig tilpassede og relevante svar.
Finn ut mer om hvordan minne fungerer.
Overføres de lagrede minnene mine hvis jeg slår sammen det personlige arbeidsområdet mitt med Business?
Støttede lagrede minner som gjelder på tvers av samtalene dine, kan overføres til målarbeidsområdet.
Eksisterende lagrede minner i Business-arbeidsområdet ditt beholdes.
Minner som er begrenset til et prosjekt eller en annen avgrenset kontekst, omfattes ikke av denne overføringen av lagrede minner.
Om ChatGPT bruker minne etter overføringen, avhenger av innstillingene dine og kontrollene for arbeidsområdet. Overføring av lagrede minner slår ikke på Minne.
Sammenslåingen er permanent og kan ikke angres. Det personlige arbeidsområdet ditt deaktiveres og vises ikke lenger i arbeidsområdevelgeren, men personopplysningene dine slettes ikke som en del av sammenslåingen. Du finner informasjon om støttet innhold, unntak og tilgang her: alternativer for overføring av personlige arbeidsområder.
Hvis du velger å ikke slå sammen, forblir det personlige arbeidsområdet, samtalene og minnene dine atskilt og skjermet fra Business-arbeidsområdet.
Blir minnene mine slettet hvis arbeidsområdet mitt deaktiveres?
Nei. Selve deaktiveringen sletter ikke samtaler eller minner. Mens et Business-arbeidsområde er deaktivert:
Medlemmene har ikke tilgang til samtalene eller minnene i arbeidsområdet.
Når arbeidsområdet aktiveres på nytt, får medlemmene tilgang igjen.
Etter oppsigelse fortsetter tilgangen vanligvis ut inneværende faktureringsperiode. En mislykket betaling kan føre til deaktivering.
Eiere av arbeidsområdet kan følge veiledningen for reaktivering for å kjøpe et abonnement eller betale utestående fakturaer.
Blir minnene mine slettet hvis arbeidsområdet mitt slettes?
Ja. Hvis et Business-arbeidsområde slettes permanent:
Alle brukerdata i arbeidsområdet, inkludert samtaler og minner, slettes også permanent.
Slettede data kan ikke gjenopprettes.
Kan jeg dele minner fra kontoen min med andre medlemmer av arbeidsområdet?
Nei. Minner er:
Knyttet til hver enkelt konto.
Kan ikke overføres til andre brukere, selv ikke innenfor samme Business-arbeidsområde.
Kan jeg deaktivere funksjonene for personlig tilpasning og minne i Business-arbeidsområdet mitt?
Ja. Kontroller for minne og personlig tilpasning er tilgjengelige både på bruker- og arbeidsområdenivå:
Enkeltbrukere kan når som helst deaktivere Minne via Innstillinger.
Eiere av arbeidsområdet kan styre om funksjoner for personlig tilpasning og minne skal være tilgjengelige i hele arbeidsområdet. Hvis en eier slår av Minne for arbeidsområdet, slettes medlemmenes eksisterende lagrede minner i dette arbeidsområdet.
Trener dere modellene deres ved hjelp av minner?
Nei. ChatGPT Business følger OpenAIs vilkår for bedrifter og retningslinjer for personvern for virksomheter. Som standard:
Data fra arbeidsområdet, inkludert samtaler og minner, brukes ikke til å trene OpenAI-modeller.
