Ce sunt linkurile partajate?
Linkurile partajate sunt o funcție care le permite utilizatorilor să genereze o adresă URL unică pentru o conversație ChatGPT, pe care o pot trimite apoi prietenilor, colegilor și colaboratorilor. Linkurile partajate le oferă utilizatorilor o nouă modalitate de a-și distribui conversațiile ChatGPT, înlocuind vechea metodă greoaie bazată pe capturi de ecran.
Unde pot găsi linkurile partajate?
Linkurile partajate sunt disponibile în prezent pe site-ul nostru, chatgpt.com, și pentru toți utilizatorii din aplicațiile iOS și Android.
Cum creez un link partajat?
Poți partaja o conversație din bara laterală sau folosind butonul de partajare din dreapta sus a ecranului conversației.
Pe web, pe desktop, vei putea previzualiza instantaneul conversației pe care urmează să îl trimiți și există opțiuni pentru a partaja linkul direct pe rețele sociale populare. Pe web, pe mobil, ChatGPT poate deschide în schimb meniul nativ de partajare al dispozitivului, așa că opțiunile de partajare disponibile pot diferi în funcție de dispozitiv și browser.
Când ești gata, fă clic pe buton pentru a copia linkul. Poate dura câteva secunde până când linkul devine vizibil; dacă cineva îl deschide imediat și vede un ecran de încărcare, așteaptă puțin și încearcă din nou.
Cum actualizez un link partajat după ce a fost creat?
Poți deschide partajarea linkului pentru acea conversație în același mod în care ai partajat inițial conversația.
Linkurile partajate sunt publice? Cine poate accesa linkurile mele partajate?
Oricine are acces la un link partajat poate vedea conversația asociată. Te încurajăm să nu partajezi conținut sensibil, deoarece oricine are linkul poate accesa conversația sau poate partaja linkul cu alte persoane.
Dacă ai creat un link pe care nu mai vrei să îl faci public, poți șterge linkul sau șterge conversația. Conversația nu va mai fi accesibilă prin linkul partajat, dar dacă un utilizator a importat conversația în istoricul său de chat, ștergerea linkului tău nu va elimina conversația din istoricul său de chat.
Ce informații despre mine sunt incluse în linkul partajat pe care îl generez?
Linkurile partajate nu vor include numele tău sau alte informații personale. Reține că oricine are linkul poate vedea conversația dintr-un link partajat.
Cât din conversația mea este inclus într-un link partajat?
Linkurile partajate pot include cantități diferite de conținut, în funcție de locul din care creezi linkul. Dacă partajezi un chat din bara laterală sau folosind butonul de partajare din partea de sus a chatului, linkul include un instantaneu al conversației până la momentul partajării. Dacă un răspuns este încă în curs de generare atunci când îl partajezi, linkul poate folosi în schimb cel mai recent mesaj vizibil finalizat, astfel că schimbul aflat în desfășurare poate să nu apară decât dacă creezi sau actualizezi din nou linkul partajat după ce se termină. Dacă folosești opțiunea de partajare pentru un răspuns individual al asistentului, linkul este limitat la acel răspuns, nu la întreaga conversație.
De exemplu, dacă am o conversație cu 10 solicitări și răspunsuri, apoi creez un link partajat pe care să îl trimit, atunci când destinatarul deschide acel link partajat va vedea nu doar cea mai recentă solicitare și cel mai recent răspuns, ci întregul istoric al solicitărilor și răspunsurilor până la momentul în care a fost creat linkul partajat.
Care sunt cazurile de utilizare ale linkurilor partajate?
A. Partajarea unei conversații sau a unui mesaj specific
Acest lucru este deosebit de util atunci când vrei să partajezi o anumită informație sau o discuție cu cineva care nu face parte din conversația inițială. Poate fi un exemplu remarcabil de conversație, o discuție specifică ce trebuie consultată sau un mesaj important ce trebuie evidențiat.
B. Partajarea conținutului cu colaboratori externi
Linkurile partajate pot fi folosite pentru a partaja conținut cu persoane din afara organizației tale. Acest lucru este util atunci când ai colaboratori, precum contractori sau clienți, care trebuie să vadă anumite mesaje sau conversații.
C. Crearea unui punct de referință pentru discuții viitoare
Linkurile partajate pot fi folosite pentru a crea un punct de referință pentru discuții viitoare. Acest lucru poate fi deosebit de util atunci când vrei să revii în viitor la o conversație sau un mesaj anterior.
Dacă șterg conversația ChatGPT originală, se șterge și linkul partajat?
Da, dacă ștergi conversația ChatGPT originală, linkul partajat va fi șters de asemenea. Aceasta înseamnă că acest conținut nu va mai fi accesibil prin linkul partajat.
Reține că linkurile partajate le permit vizitatorilor să importe conversația în propriul istoric de chat, așadar, dacă ștergi un link partajat, conversația nu va mai fi accesibilă prin linkul partajat, dar dacă un utilizator a importat conversația în istoricul său de chat, conținutul poate fi în continuare accesibil din istoricul său de chat.
Dacă îmi șterg contul, linkurile mele partajate sunt șterse?
Da, dacă îți ștergi contul, toate linkurile tale partajate vor fi șterse de asemenea. În acel moment, acele linkuri partajate nu vor mai putea fi accesate sau vizualizate de nimeni.
Reține că linkurile partajate le permit vizitatorilor să importe conversația în propriul istoric de chat, așadar, dacă ștergi un link partajat, conversația nu va mai fi accesibilă prin linkul partajat, dar dacă un utilizator a importat conversația în istoricul său de chat, conținutul poate fi în continuare accesibil din istoricul său de chat.
Există vreo opțiune pentru a continua conversația dintr-un link partajat?
Nu, opțiunea de a continua o conversație dintr-un link partajat a fost retrasă pentru utilizatorii din toate planurile ChatGPT. Dacă utilizatorul răspunde la conversația partajată cu el, se va crea o copie a conversației în istoricul său de conversații, care nu va fi ștearsă dacă alegi să ștergi o conversație partajată.
Exportul datelor: sunt incluse linkurile mele partajate când îmi export datele din ChatGPT?
Da, conversațiile partajate sunt incluse în exportul de date ChatGPT.
Cum limitez accesul/permisiunea la linkul partajat?
Din păcate, în prezent nu avem permisiuni granulare pentru linkurile partajate. Oricine are acces la un link partajat poate vedea conversația asociată. Te încurajăm să nu partajezi conținut sensibil, deoarece oricine are linkul poate accesa conversația sau poate partaja linkul cu alte persoane.
Cum setez data de expirare pentru un link partajat?
În prezent, nu oferim această funcționalitate. Vezi mai jos cum să ștergi sau să dezactivezi linkurile partajate.
Cum știu dacă un link partajat poate fi accesat în siguranță și provine într-adevăr de la OpenAI?
Adresele URL ale linkurilor ChatGPT partajate încep cu: https://chatgpt.com/share/
Fiți întotdeauna precaut înainte de a accesa linkuri și asigurați-vă că linkul partajat provine dintr-o sursă de încredere.
Nu accesați niciodată un link suspect.
Care este structura URL-ului unui link partajat?
https://chatgpt.com/share/<conversation-ID> Cum raportez conținut dăunător sau ilegal dintr-un link partajat?
Ne poți raporta un link partajat făcând clic pe „Raportează conversația” în partea de sus a ecranului. Ți se va cere să descrii problema cu conținutul și să identifici natura raportării tale. Nu trebuie să fii conectat pentru a trimite raportări de conținut.
De unde accesez setările pentru a vedea linkurile partajate?
Pe chatgpt.com, faceți clic pe numele dvs. din colțul din stânga jos al paginii pentru a deschide meniul, apoi faceți clic pe Setări.
Apoi, în secțiunea afișată, selectați Controale pentru date, apoi opțiunea Linkuri partajate.
Ce se întâmplă cu linkurile mele partajate după ce dezactivez Istoricul conversațiilor și instruirea în controalele mele de date ChatGPT?
Nu se întâmplă nimic cu ele și nu sunt șterse.
Similar situației în care ai conversații existente în istoric, dezactivarea istoricului nu le șterge, ci doar îți ascunde istoricul și te pune practic într-un mod incognito.
După ce dezactivezi Istoricul conversațiilor și instruirea, butonul de partajare este dezactivat pentru conversații.
Cum șterg/dezactivez un link partajat?
Pentru a șterge o singură conversație, deschideți conversația pe chatgpt.com și faceți clic pe pictograma coș de gunoi din meniul cu trei puncte.
De asemenea, puteți vedea și gestiona toate linkurile partajate din Setări > Controale pentru date. Găsiți opțiunea Linkuri partajate și faceți clic pe Gestionați. Apoi puteți șterge linkurile individual sau le puteți șterge pe toate.
