OpenAI
Для перекладу цієї сторінки виконано машинний переклад. Ви можете переглянути оригінальну статтю англійською.

Поширені запитання про спільні посилання ChatGPT

Створіть унікальну URL-адресу, щоб поділитися посиланням на одну з ваших розмов у ChatGPT

Оновлено: 45 minutes ago

Що таке спільні посилання?

Спільні посилання — це функція, за допомогою якої користувачі можуть створити унікальну URL-адресу розмови в ChatGPT і поділитися нею з друзями, колегами та іншими учасниками спільної роботи. Спільні посилання дають користувачам новий спосіб ділитися розмовами в ChatGPT замість старого й незручного обміну знімками екрана.

Де я можу знайти спільні посилання?

Спільні посилання наразі доступні на нашому вебсайті chatgpt.com і для всіх користувачів у застосунках для iOS та Android.

Як створити спільне посилання?

Ви можете поділитися чатом із бічної панелі або за допомогою кнопки «Поділитися» у верхньому правому куті екрана чату.

У вебверсії для комп’ютера ви зможете попередньо переглянути знімок розмови, який збираєтеся надіслати, а також матимете змогу поділитися посиланням безпосередньо в популярних соціальних мережах. У мобільній вебверсії ChatGPT натомість може відкрити вбудоване меню поширення вашого пристрою, тому доступні варіанти поширення можуть відрізнятися залежно від пристрою та браузера.

Коли будете готові, натисніть кнопку, щоб скопіювати посилання. Може знадобитися кілька секунд, перш ніж посилання стане доступним для перегляду; якщо хтось відкриє його одразу й побачить екран завантаження, зачекайте трохи та спробуйте ще раз.

Як оновити спільне посилання після його створення?

Ви можете відкрити поширення посилання для цієї розмови так само, як спочатку поділилися розмовою.

Чи є спільні посилання публічними? Хто може отримати доступ до моїх спільних посилань?

Будь-хто, хто має доступ до спільного посилання, може переглянути пов’язану розмову. Ми радимо не поширювати конфіденційний контент, оскільки будь-хто, хто має посилання, може отримати доступ до розмови або поділитися посиланням з іншими людьми.

Якщо ви створили посилання, яке більше не хочете робити публічним, ви можете видалити посилання або очистити розмову. Розмова більше не буде доступна через спільне посилання, але якщо користувач імпортував розмову до своєї історії чатів, видалення вашого посилання не видалить розмову з його історії чатів.

Яку інформацію про мене включено до спільного посилання, яке я створюю?

Спільні посилання не міститимуть вашого імені чи будь-якої іншої особистої інформації. Пам’ятайте, що будь-хто, хто має посилання, може переглянути розмову в спільному посиланні.

Яка частина моєї розмови включається в посилання для спільного доступу?

Посилання для спільного доступу можуть містити різний обсяг вмісту залежно від того, де ви створюєте посилання. Якщо ви ділитеся чатом із бічної панелі або за допомогою кнопки спільного доступу вгорі чату, посилання містить знімок розмови до моменту, коли ним поділилися. Якщо відповідь усе ще генерується, коли ви ділитеся посиланням, натомість у ньому може бути використано останнє завершене видиме повідомлення, тому поточний обмін може не відображатися, якщо ви не створите або не оновите посилання для спільного доступу знову після його завершення. Якщо ви використовуєте опцію спільного доступу для окремої відповіді асистента, посилання охоплює саме цю відповідь, а не всю розмову.

Наприклад, якщо я маю розмову з 10 запитами та відповідями, а потім створюю посилання для спільного доступу, одержувач, відкривши це посилання, побачить не лише останній запит і відповідь, а всю історію запитів і відповідей до моменту створення посилання.

Які є випадки використання спільних посилань?

A. Поширення конкретної розмови або повідомлення

Це особливо корисно, коли ви хочете поділитися конкретною інформацією або обговоренням із кимось, хто не є учасником початкової розмови. Це може бути показовий приклад розмови, конкретне обговорення, на яке потрібно послатися, або важливе повідомлення, яке потрібно виділити.


B. Поширення контенту із зовнішніми співпрацівниками

Спільні посилання можна використовувати, щоб ділитися контентом із людьми за межами вашої організації. Це корисно, коли у вас є співпрацівники, як-от підрядники або клієнти, яким потрібно переглянути конкретні повідомлення чи розмови.


C. Створення точки відліку для майбутніх обговорень

Спільні посилання можна використовувати для створення точки відліку для майбутніх обговорень. Це може бути особливо корисно, коли ви хочете в майбутньому повернутися до попередньої розмови або повідомлення.

Якщо я видалю початкову розмову ChatGPT, чи буде видалено спільне посилання?

Так, якщо ви видалите початкову розмову ChatGPT, спільне посилання також буде видалено. Це означає, що контент більше не буде доступний через спільне посилання.

Пам’ятайте, що спільні посилання дають глядачам змогу імпортувати розмову до власної історії чатів, тож якщо ви видалите спільне посилання, розмова більше не буде доступна через нього, але якщо користувач імпортував розмову до своєї історії чатів, контент усе ще може бути доступним із його історії чатів.

Якщо я видалю свій обліковий запис, чи буде видалено мої спільні посилання?

Так, якщо ви видалите свій обліковий запис, усі ваші спільні посилання також буде видалено. Після цього ці спільні посилання більше не будуть доступні для будь-кого й їх неможливо буде переглянути.

Пам’ятайте, що спільні посилання дають глядачам змогу імпортувати розмову до власної історії чатів, тож якщо ви видалите спільне посилання, розмова більше не буде доступна через нього, але якщо користувач імпортував розмову до своєї історії чатів, контент усе ще може бути доступним із його історії чатів.

Чи є можливість продовжити розмову зі спільного посилання?

Ні, можливість продовжити розмову зі спільного посилання застаріла для користувачів усіх планів у ChatGPT. Якщо користувач відповість у розмові, якою з ним поділилися, у його історії розмов буде створено копію цієї розмови, яку не буде видалено, якщо ви вирішите видалити спільну розмову.

Експорт даних: чи включаються мої спільні посилання, коли я експортую свої дані з ChatGPT?

Так, спільні розмови включаються до експорту даних ChatGPT.

Як обмежити доступ / дозвіл до спільного посилання?

На жаль, наразі ми не маємо детальних дозволів для спільних посилань. Будь-хто, хто має доступ до спільного посилання, може переглянути пов’язану розмову. Ми радимо не поширювати конфіденційний контент, оскільки будь-хто, хто має посилання, може отримати доступ до розмови або поділитися посиланням з іншими людьми.

Як установити дату закінчення терміну дії спільного посилання?

Наразі ми не пропонуємо такої функціональності. Нижче дивіться, як видалити або вимкнути ваші спільні посилання.

Як переконатися, що спільне посилання безпечне й справді надійшло від OpenAI?

URL-адреси спільних посилань ChatGPT починаються з: https://chatgpt.com/share/

Завжди будьте обережні, перш ніж переходити за посиланнями, і переконайтеся, що спільне посилання надійшло з надійного джерела.


Ніколи не переходьте за підозрілими посиланнями.

Яка структура URL-адреси спільного посилання?

https://chatgpt.com/share/<conversation-ID> 

Як повідомити про шкідливий або незаконний контент у спільному посиланні?

Ви можете повідомити нам про спільне посилання, натиснувши «Повідомити про розмову» у верхній частині екрана. Вам буде запропоновано описати проблему з контентом і визначити характер вашого повідомлення. Щоб надіслати повідомлення про контент, вам не потрібно входити в систему.

Де в налаштуваннях можна переглянути спільні посилання?

На сайті chatgpt.com натисніть своє ім’я в нижньому лівому куті сторінки, щоб відкрити меню, а потім виберіть «Налаштування».

У розділі, що з’явиться, виберіть Керування даними, а потім — налаштування Спільні посилання.

Що станеться з моїми спільними посиланнями після вимкнення «Історії чатів і навчання» в елементах керування даними ChatGPT?

З ними нічого не станеться, і їх не буде видалено.

Подібно до наявних розмов у вашій історії: вимкнення історії не видаляє їх, а лише приховує вашу історію й фактично переводить вас у режим інкогніто.

Після вимкнення «Історії чатів і навчання» кнопку поширення для розмов буде вимкнено.

Як видалити спільне посилання або зробити його недійсним?

Щоб видалити окремий чат, на сторінці розмови на сайті chatgpt.com натисніть значок кошика в меню з трьома крапками.

Також переглядати всі спільні посилання й керувати ними можна в розділі Налаштування > Керування даними. Знайдіть пункт Спільні посилання й натисніть Керувати. Після цього можна видалити окремі посилання або всі посилання одразу.

Чи була ця стаття корисною?