Oversigt
Automatisk tilmelding giver kolleger, der opfylder kravene, mulighed for at tilmelde sig dit ChatGPT Business-arbejdsområde uden at vente på, at en ejer af arbejdsområdet godkender hver enkelt anmodning. Under Indstillinger for arbejdsområde hedder denne mulighed Godkend automatisk anmodninger om tilmelding.
Hvem kan bruge automatisk tilmelding?
Ejere af arbejdsområder kan administrere automatisk tilmelding i ChatGPT Business-arbejdsområder, der opfylder kravene. Der er én indstilling for automatisk tilmelding til arbejdsområdet, ikke en separat indstilling for hvert maildomæne. Muligheden for at finde arbejdsområdet skal være aktiveret, for at anmodninger om tilmelding kan godkendes automatisk.
I arbejdsområder, der administrerer domæner direkte, kan kolleger opfylde kravene via det aktuelle maildomæne for arbejdsområdets primære ejer eller et bekræftet domæne, der er knyttet til arbejdsområdet. Et domæne, der matcher den primære ejers aktuelle maildomæne, kræver ikke særskilt domænebekræftelse.
I arbejdsområder, hvis domæner administreres centralt af organisationen, skal kollegaens maildomæne både være bekræftet og knyttet til det pågældende arbejdsområde.
Før du aktiverer automatisk tilmelding, skal du gennemgå de domæner, der opfylder kravene, og arbejdsområdets standardpladstype. Automatisk tilmelding gælder for alle kolleger på disse domæner, der opfylder kravene, og ikke kun for personer, du godkender enkeltvis.
Hvordan påvirker automatisk tilmelding pladser og fakturering?
Hvad der sker, når en kollega tilmelder sig, afhænger af, om der er ledige pladser, og om dit arbejdsområde understøtter automatisk køb af pladser:
Der er en ledig plads af den rette type: Din kollega bruger en ledig plads af arbejdsområdets standardtype. Tildeling af denne eksisterende plads medfører ikke ekstra betaling for en plads.
Der er brug for en ny plads, og automatiske køb understøttes: Det er gratis at aktivere automatisk tilmelding. Hvis en kollega har brug for en ny plads, og automatisk tilmelding kan købe den automatisk, tilføjer vi en plads af arbejdsområdets standardtype og opkræver straks betaling for resten af den aktuelle faktureringsperiode. Ved månedlig fakturering sendes anmodningen til godkendelse hos en ejer af arbejdsområdet, hvis købet af pladsen kræver, at du bekræfter en ændring af din faktureringsdato. I det tilfælde opkræver automatisk tilmelding ikke betaling for pladsen.
Dit arbejdsområde kan kun bruge ledige pladser: Automatisk tilmelding køber ikke en ny plads. Der skal gøres en plads tilgængelig, før din kollega kan tilmelde sig.
Du kan få hjælp til at administrere købte pladser og fakturering i Administration af fakturering og pladser i ChatGPT Business.
Aktivér automatisk tilmelding
Åbn det Business-arbejdsområde, du vil administrere. Du skal være ejer af arbejdsområdet.
Gå til Indstillinger for arbejdsområde → Fakturering → Pladspræferencer.
Kontrollér Standardpladstype, og aktivér derefter Godkend automatisk anmodninger om tilmelding.
Hvis der vises en bekræftelsesdialog, skal du gennemgå oplysningerne om krav og fakturering og derefter vælge Bekræft. Vælg Annuller, hvis du ikke vil aktivere funktionen.
I arbejdsområder, hvor automatisk tilmelding kun bruger ledige pladser, gemmes indstillingen uden en bekræftelse af køb af pladser.
Hvis du ser en besked på ChatGPT-startsiden, der beder dig om at aktivere automatisk tilmelding, skal du gennemgå oplysningerne om pladser og fakturering, før du vælger Aktivér automatisk tilmelding. Når du vælger denne mulighed, aktiveres automatisk tilmelding med det samme for alle domæner i dit arbejdsområde, der opfylder kravene, selvom beskeden kun viser ét. Vælg Ikke nu for at lukke beskeden uden at aktivere automatisk tilmelding.
Deaktivér automatisk tilmelding
Gå tilbage til Indstillinger for arbejdsområde → Fakturering → Pladspræferencer, og deaktivér Godkend automatisk anmodninger om tilmelding.
Når du deaktiverer automatisk tilmelding, forbliver alle de pladser, du allerede har købt, på dit abonnement. Hvis du vil stoppe med at betale for en ubrugt plads, skal du åbne Administrer pladser og planlægge en reduktion fra næste faktureringsperiode. Se Administration af medlemmer, pladstyper og roller i ChatGPT Business.
Ofte stillede spørgsmål
Tilføjer automatisk tilmelding alle i min virksomhed på én gang?
Nej. Automatisk tilmelding godkender kolleger, der opfylder kravene, når de selv anmoder om at tilmelde sig. Aktivering af indstillingen tilmelder ikke automatisk alle i din virksomhed.
Hvorfor har en kollega stadig brug for godkendelse?
Kontrollér, at vedkommende bruger en mailadresse på et domæne, der opfylder kravene, og at både automatisk tilmelding og muligheden for at finde arbejdsområdet er aktiveret for det korrekte arbejdsområde. For centralt administrerede domæner skal du også kontrollere, at domænet er bekræftet og knyttet til det pågældende arbejdsområde. Der kan også være brug for en ledig plads, hvis dit arbejdsområde ikke kan købe en automatisk, eller hvis et købsforsøg ikke kan gennemføres.
Ejere af arbejdsområder kan gennemgå udestående anmodninger under Indstillinger for arbejdsområde → Medlemmer → Afventende anmodninger.
Hvorfor kan jeg ikke se indstillingen for automatisk tilmelding?
Kontrollér, at du er ejer af arbejdsområdet og har valgt det korrekte Business-arbejdsområde. Tilgængeligheden afhænger også af arbejdsområdets domæneopsætning, og om det opfylder kravene til køb af pladser.
Kan jeg fjerne en person, der har tilmeldt sig automatisk?
Ja. Du kan fjerne en person, der har tilmeldt sig automatisk, på samme måde som alle andre medlemmer. Gå til Indstillinger for arbejdsområde > Medlemmer, og fjern personen fra arbejdsområdet. Vedkommendes adgang ophører med det samme, men den betalte plads bliver ikke opsagt, når personen fjernes.
Hvis I ikke længere har brug for pladsen, kan en ejer af arbejdsområdet bruge Administrer pladser til at planlægge en reduktion af antallet af pladser. Hvis du fjerner et medlem eller planlægger en reduktion, refunderes betalinger for den aktuelle faktureringsperiode ikke automatisk. Den betalte plads er fortsat tilgængelig, indtil perioden slutter. På et årsabonnement betyder det, at pladsen er tilgængelig indtil udgangen af den aktuelle årsperiode.
Hvis du tager pladsen i brug igen inden da, får du besked om, at du annullerer den planlagte fjernelse af pladsen. Pladsen forbliver på dit abonnement og fornyes fortsat. Hvis du ikke tager pladsen i brug igen og lader den planlagte reduktion stå, falder antallet af betalte pladser ved starten af næste faktureringsperiode.
Du kan finde vejledning til at fjerne medlemmer i: Administration af medlemmer, pladstyper og roller i ChatGPT Business. Du kan læse om reduktion af antal pladser og vilkår for refusion i: Administration af fakturering og pladser i ChatGPT Business.
Bliver mine personlige chats flyttet til arbejdsområdet, når jeg tilmelder mig?
Tilmelding til et Business-arbejdsområde og flytning af personligt indhold er to separate handlinger. Du kan holde dit personlige arbejdsområde adskilt. Se Flytning af dit personlige arbejdsområde, før du vælger at flytte indhold.
